|

Demba Ba'nın hocası oluyor

Çin Süper Ligi takımlarından Shanghai Shenhua'nın, teknik adamlık koltuğu için Cesare Prandelli ile görüşmelere başladığı iddia edildi.

Yeni Şafak
16:34 - 4/10/2015 Pazar
Güncelleme: 13:44 - 4/10/2015 Pazar
Diğer

Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra, yaklaşık 1 yıldır boşta olan Cesare Prandelli'nin yeni takımı belli oluyor.



Skorer'de yer alan haberde İtalyan basını, deneyimli teknik adamın, Çin ekibi Shanghai Shenhua'nın başına geçeceği iddia edildi. Beşiktaş'tan Demba Ba, Levante'den Mohamed Sissoko gibi önemli transferlere imza atmasına karşın, bu sezon istediğini bulamayan ve ligde yedinci sırada bulunan Çin ekibinin teknik adam değişikliğine gideceği belirtildi.



Söz Prandelli'de


Bu doğrultuda Cesare Prandelli'ye teklif götürüldüğü, İtalyan teknik adam ile Shanghai Shenhua arasında görüşmelerin şu sıralara devam ettiği bildirildi. Kadrosunda ayrıca Tim Cahill ve Moreno gibi önemli isimleri de barındıran Çin ekibinde, eski Trabzonsporlu Papadoupoulos da forma giyiyor.



Fransız teknik adam Francis Gillot ile yollarını ayırmaya karar veren Shenhua'nın teklifini düşünmeye başlayan Prandelli'nin kurmayları ile birlikte teklifin detayları üzerine kafa yorduğu ve kısa bir süre içerisinde yanıtını vereceği kaydedildi.



#prandelli
#demba ba
#galatasaray
#çin
#Shanghai Shenhua
9 yıl önce