|

Denayer'in transfer kararını Fernando açıkladı

Galatasaray'ın yeni transferi Fernando, sarı kırmızılıların Avusturya kampında açıklamalarda bulundu. Brezilyalı futbolcu, transferi için çok mutlu olduğunu ifade ederken Galatasaray'a gelmesi gündemde olan Jason Denayer için çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
12:20 - 5/08/2017 Cumartesi
Güncelleme: 12:47 - 5/08/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Fernando
Fernando

Galatasaray'ın yeni transferi Fernando, Avusturya kampında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Brezilyalı futbolcunun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

  • "Dünya çapında tanınmış, çok önemli bir kulübe geldim. Çok mutluyum. Burada birçok Brezilyalı futbolcunun oynadığını biliyorum. Teklif alınca, inanılmaz mutlu oldum. Galatasaray'ın büyüklüğünü biliyorum. Maicon da güzel bilgiler verdi transfer gerçekleşti. Melo çok önemli bir futbolcu. Galatasaray için de Melo'nun önemini biliyorum. Aynı Melo gibi, ismimi tarihe yazdırmak istiyorum. Oyuncu kalitesinin iyi olduğunu düşünüyorum. Yeni transferler de kaliteli. Hedefe doğru emin adımlarla yürüyeceğiz. Manchester City ile idmanlara çıktım ancak 1 haftadır bireysel çalışıyordum. Hocam şans verirse, bu akşam oynarım."
Galatasaray'ın yeni yıldızı Fernando, sarı kırmızılılara transferi gündemde olan Jason Denayer'in de Galatasaray'da forma giymek istediğini açıkladı;
  • Soru: Denayer'le konuştun mu? Transferi için ne düşünüyorsun?
  • Cevap: Buraya gelmeden önce Denayer ile de konuştum. O da çok güzel bilgiler verdi ve buraya gelmeyi o da çok istiyor. Umarım bir aksilik olmaz ve transfer gerçekleşir.

#Galatasaray
#Fernando
#Denayer
7 yıl önce