|

Deniz Yılmaz hırs küpü

Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Bursaspor'da hazırlıklar sürüyor. Yeşil-beyazlı forma ile çıktığı ilk maçında iki asistlik performans sergileyen golcü oyuncu Deniz Yılmaz, antrenmanlardaki hırslı çalışmasıyla da dikkat çekiyor.

Yeni Şafak
15:25 - 9/02/2016 Salı
Güncelleme: 13:30 - 9/02/2016 Salı
IHA

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Bursaspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Özlüce Tesisleri'nde Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleştirilen çalışmanın ilk yarım saatlik bölümü salonda yapıldı. Ardından sahaya geçen yeşil-beyazlı takım, ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada çift kale maç çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanda tedavileri süren Jorquera ve Serdar Aziz yer almazken, hafif sakatlığı bulunan Emre Taşdemir ise takımdan ayrı olarak çalıştı.



Deniz Yılmaz göz doldurdu

Öte yandan Bursaspor'un ara transfer döneminde Trabzonspor'dan kadrosuna kattığı golcü oyuncu Deniz Yılmaz, antrenmanlardaki istekli görüntüsü ile dikkat çekiyor. Ligin 20. haftasında Medipol Başakşehir ile oynanan mücadelede ilk kez yeşil-beyazlı formayı terleten ve iki asistlik performans sergileyen Deniz, bugün gerçekleştirilen çift kale maç çalışmasında da hırslı görüntüsü ile dikkat çekti. Attığı gollerle takım arkadaşlarından tebrik alan 27 yaşındaki oyuncunun performansı teknik heyeti de sevindirdi.



Bursaspor, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

#bursaspor
#deniz yılmaz
#antrenman
8 yıl önce