|

'Deniz Yılmaz için Fatih Terim'le görüştük'

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ligde son iki maçta 4 gol kaydeden Deniz Yılmaz için Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile görüşme yaptıklarını söyledi.

Yeni Şafak
12:50 - 4/04/2016 Pazartesi
Güncelleme: 10:09 - 4/04/2016 Pazartesi
IHA
Hamza Hamzaoğlu, Özlüce Tesisleri'nde sabah saatlerinde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Hamza Hamzaoğlu, Özlüce Tesisleri'nde sabah saatlerinde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Medicana Sivasspor'u 2-1 mağlup eden Bursaspor, ara vermeden Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı. Özlüce Tesisleri'nde sabah saatlerinde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, “Bizim açımızdan önemli bir maçtı. Haftalardır çıkışımız vardı. Bu güveni sürdürmek istedik. İyi bir oyun oynadığımızı düşünüyorum. Genel anlamda oyunun kontrolünü elimizde tuttuğumuzu düşünüyorum. Kazanmak için sahada mücadele eden bir takım vardı. Uzatma dakikaları olmasına rağmen 6 kişiyle rakip ceza sahası içindeydik. Bu hafta da Beşiktaş maçı var. O maçta da sahaya kazanmak için çıkan ve mücadele eden bir Bursaspor olacağız. İnşallah hak ettiğimiz bir şekilde iyi bir sonuçla ayrılırız” ifadelerini kullandı.




'Deniz için Fatih Terim'le görüştük'

'Formda bir Deniz Yılmaz var. Bu konuda Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile bir görüşmeniz oldu mu?' şeklindeki soruyu yanıtlayan Hamzaoğlu, “Fatih Hocam ile maçlar öncesinde konuştuk. Deniz ile ilgili de bir sohbetimiz oldu. Bütün oyuncuları takip ettikleri gibi takip ediyorlar zaten. Deniz henüz tam yeterli değil. İyi oynuyor fakat sezon sonunda Fransa'ya gidebilmesi için biraz daha iyisini yapmak zorunda. Takip ediliyor. Fatih Hocanın da bilgisi var. Biz de zaman zaman bu konularda konuşuyoruz. İnşallah bu performansını sürdürürse sezon sonunda Fransa'da da görebiliriz belki Deniz'i” şeklinde konuştu.











#bursaspor
#deniz yılmaz
#milli takım
#hamza hamzaoğlu
8 yıl önce