|

Denizli'de işlem tamam

Başkan Özbek, Mustafa Denizli ile yaptığı görüşmede anlaştı; resmi açıklama yarın yapılacak. Tecrübeli teknik adamın yardımcıları ise Ergün Penbe ve Emre Aşık olacak.

Yeni Şafak ve
09:30 - 21/11/2015 Cumartesi
Güncelleme: 09:38 - 21/11/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

Galatasaray'da teknik direktör arayışları devam ederken; yönetim de isim konusunda ikiye bölündü. Sarı-kırmızılı yönetimde yer alan genç üyeler, yabancı bir teknik adamın takımın başına getirilmesini isterken; başkan Dursun Özbek ise oyunu Mustafa Denizli'den yana kullandı. Yönetim içerisinde yapılan görüşmelerde son sözü söyleyen başkan Dursun Özbek, “Mustafa Denizli" dedi ve tecrübeli teknik adam ile ilk görüşme yapıldı. Başarılı teknik direktör ile yapılan ilk görüşmede prensip anlaşması sağlayan sarı-kırmızılı yönetim de, ikinci görüşmeyi bizzat başkan Dursun Özbek yaptı. Önceki gece saat 23.00'te Mustafa Denizli ile Nişantaşı'ndaki bir otelde bir araya gelen Dursun Özbek, deneyimli teknik adama kulübün içerisinde bulunduğu ekonomik durumu ve ocak ayında yapılması planlanan hamleleri aktardı. Mustafa Denizli'nin sözleşme süresindeki şartlarını da kabul eden başkan Özbek, deneyimli teknik adam ile anlaşmaya vardı.



ADI YARIN AÇIKLANACAK


Mustafa Denizli'nin yardımcıları konusunda da anlaşma sağlayan Dursun Özbek, deneyimli teknik adamı pazar günü resmi olarak açıklaması bekleniyor. Ümit Davala, Hasan Şaş, Tugay Kerimoğlu gibi isimler ile beraber anılan Mustafa Denizli'nin sarı-kırmızılı kulüpteki yardımcılarının Ergün Penbe ve Emre Aşık olacağı öğrenildi.



10 numara Sneijder olacak


G.Saray'da prensipte anlaşmaya varılan Mustafa Denizli'nin takım hakkındaki planlarına ulaşıldı. Tecrübeli teknik direktörün solak futbolcuları çok sevdiği öğrenilirken, Emre Çolak'a da gün doğdu. Göreve geldiğinde Podolski'yi sağ kanatta oynatması beklenen Denizli, Emre'yi solda deneyecek. Orta sahada Sneijder'e serbestlik verecek Mustafa Denizli'nin, oyuncunun kalitesinden ve tecrübesinden faydalanacak. Orta sahada ise Selçuk'tan vazgeçmeyecek olan Denizli, Selçuk-Rodriguez ikilisine görev verecek. Savunmada ise Hakan Balta ve Chedjou'yu çok beğenen 66 yaşındaki çalıştırıcı, bekler konusunda henüz kararını vermediği ifade ediliyor.



Hocasız Aslan Antalya'yı ağırlıyor


Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun sürpriz bir şekilde görevine son verilmesinin ardından Galatasaray, Süper Lig'de bugün Antalyaspor'u ağırlayacak. Bu maçta Galatasaray'ın başında teknik direktör olarak kaleci antrenörü Cladio Taffarel çıkacak. Sarı-kırmızılılarda sakatlıkları geçen kaptan Selçuk İnan, Hakan Balta ve Burak Yılmaz'ın kadroya dönmesi beklenirken, kart cezalısı Umut Bulut ve antrenman eksiklikleri bulunan Lionel Carole ile Hamit Altıntop kadroda yer almayacak.



Özbek: Denizli kıymetli bir hoca


G.Saray Başkanı Dursun Özbek, TT Arena'da dün akşam yapılan yönetim toplantısı sonrası teknik direktör arayışları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Hamza Hamzaoğlu'nun gönderilmesinin yönetim kararı olduğunu belirten Özbek, "Mustafa Denizli, Türkiye'nin büyük bir kıymeti, çok değerli bir antrenör. Hamza hoca ile ilişkimiz bittiği için, bundan sonra G.Saray'a yakışan hoca ile görüşeceğiz. Yerli ya da yabancı olabilir. Yarından (bugün) itibaren yapılacak temaslar sonrası netlik kazanır" dedi.






#mustafa denizli
#Ümit Davala
#Hasan Şaş
#Tugay Kerimoğlu
#Galatasaray
8 yıl önce