|

Denizli'yle ikinci zirve

Gaatasaray, prensip anlaşmasına vardığı, işi imzaya bıraktığı Mustafa Denizli ile bugün bir kez daha bir araya geliyor. Denizli, "Dursun Özbek, beni aradı. Bugün Özbek ile görüşeceğim" diyerek gelişmeyi duyurdu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/11/2015 Pazartesi
Güncelleme: 09:46 - 23/11/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

Mustafa Denizli ile prensip anlaşmasına varan Galatasaray, Antalyaspor beraberliği sonrası teknik direktör konusunu hızla çözmeye çalışırken bugün kritik bir zirve gerçekleşecek. Başkan Dursun Özbek, 1 numaralı teknik direktör adayı Mustafa Denizli ile bugün bir kez daha bir araya gelecek.



TRT'de yorum yaptığı Stadyum programında G.Saray'ın teklifiyle ilgili konuşan Denizli, "Başkan Dursun Özbek, beni aradı, telefonda kısa konuştuk. Hayatımda ikinci kez görüştüm Başkan Özbek ile. Bugün Özbek ile görüşeceğim. Saati öğlen belli olur" ifadelerini kullandı. "Başkan benimle hangi detayı görüşecek bilemem" diyerek detayı gizli tutan deneyimli teknik adam, "Hayırlısı olsun, ne diyeyim. G.Saray'ın teknik direktörlük konusundaki görüşmeleri birkaç kişiyle yapması doğaldır" yorumunda bulundu. G.Saray İkinci Başkanı Nashui Sezgin de yaptığı açıklamada Mustafa Denizli ile olan temasları doğruladı. Başkan Dursun Özbek'in teknik direktörlük için düşündüğü ismin Mustafa Denizli olduğunu belirten Nashui Sezgin, Denizli ile bu konuda temas kurduklarını açıkladı. Denizli ile prensip anlaşmasına varan Başkan Özbek'in bugünkü toplantıda tüm detayları sonuçlandırması bekleniyor.



G.Saray'da Mustafa Denizli ismi favori olarak gösterilse de Fransız L'Equipe gazetesi, sarı-kırmızılı takımın teknik direktör Herve Renard ile görüşmelere başladığını iddia etti. Lille'deki görevine geçen hafta son verilen 47 yaşındaki teknik adamın menajeriyle G.Saray Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün temas kurduğu öğrenildi. Renard, 13 haftada topladığı 13 puanın ardından gönderildi.



2012 yılında Zambiya Milli Takımı'nı, Afrika Uluslar Kupası'nda şampiyon yapan Renard, maçta sakatlanan futbolcusu Joseph Musonda'yı şampiyonluk kutlamalarına götürmek için kucağında taşımıştı.



Podolski atıyor sevinemiyor

G.Saray'ın sezon başında transfer ettiği ve takımın en skoreri Lukas Podolski'nin gol attığı 8 maçın 5'inde puan kaybedildi. Alman futbolcunun gol attığı 8 maçın sadece 3 maç kazanılırken, geri kalan 5 maçta 3 beraberlik, 2 mağlubiyet alındı. Öte yandan G.Saray, Kasım ayında çıktığı 2 lig, 1 Şampiyonlar Ligi maçında 2 beraberlik, 1 yenilgi aldı; Kasım ayında galibiyet göremedi.



Fatura Semih Kaya'ya kesildi

Antalyaspor karşısında, 3 kez öne geçilen maçta defansif zaaflar başgösterirken puan kaybının sorumlusu Semih Kaya


oldu. Hakan ile birlikte görev yapan Semih, maçtan sonra soyunma odasında başta Selçuk ve Burak olmak üzere birçok futbolcudan eleştiri aldı. Yenen son gol için eleştirilen Semih, “Son golde o topu nasıl kesemezsin" sözlerine maruz kaldı. Stattan üzgün bir şekilde ayrılan genç yıldızın, soruları yanıtsız bıraktı.



Bilic, Burak'tan vazgeçmiyor

Galatasaray yönetiminin “Burak gitmek isterse satabiliriz" açıklamaları gündemdeki yerini korurken İngiliz basını, West Ham United iddialarını yeniden gündeme getirdi. İngiliz Brentwood Gazetesi, Beşiktaş eski teknik direktörü Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United'ın Burak Yılmaz için devre arasında yeniden temas kuracağını, Bilic'in golcü oyuncu için ısrarcı olduğunu yazdı. West Ham United, Burak için sezon başında da resmi teklif yapmış; yönetimin reddi sonrası transfer gerçekleşmemişti.



SON DÖNEMDE DÜŞÜŞTE

G.Saray'ın golcüsü Burak Yılmaz, son dönemde gol atamıyor. Bu sezon 2'si penaltıdan sadece 5 gol atan yıldız futbolcu, sarı-kırmızılı takımın Kasım ayında oynadığı 3 maçta sadece 4 şut çekebildi. Milli yıldız, Benfica maçını şut atmadan bitirdi; Rize deplasmanında kaleyi sadece bir kez yokladı; Antalya maçında 3 şut attı gol atamadı.








#mustafa denizli
#galatasaray
#zirve
8 yıl önce