|

Deplasmana traktörlerle gittiler

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes ile Guingamp arasından yıllardır süren "köylü" tartışması sosyal medyaya taşındı. Guingamp taraftarları kendilerine "köylüler" diyen Rennes deplasmanına traktörlerle gitti.

Yeni Şafak
11:52 - 1/10/2016 Cumartesi
Güncelleme: 09:17 - 1/10/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Kendilerini 'köylüler' olarak adlandıran Rennes taraftarlarına karşılık vermek isteyen Guingamp taraftarları, maça traktörlerle gitti.
Kendilerini 'köylüler' olarak adlandıran Rennes taraftarlarına karşılık vermek isteyen Guingamp taraftarları, maça traktörlerle gitti.

Fransa'nın 7 bin nüfusuyla en küçük şehri olan Guingamp'ın futbol takımı En Avant Guingamp taraftarları, tezahüratlarında kendilerine sık sık "köylüler" diyen ezeli rakipleri Rennes deplasmanına traktörlerle gitti.



Bretonya bölgesinin iki takımı Rennes ile Guingamp maçı öncesi ilginç bir olay yaşandı. Guingamp'ın resmi Twitter hesabı, Rennes'in Twitter hesabını etiketleyerek deplasman maçına traktörlerle giden taraftarlarının fotoğrafını, "Selam, umuyoruz ki stat çevresinde araçlarımızı park etmek için yeterince alan vardır. Şu an kalabalık bir taraftar grubumuz yolda" diyerek paylaştı.



Rennes Kulübü'nden ise cevap gecikmedi. Kulübün maskotu Erminig'in elinde taşıdığı bir pankartı "iyi akşamlar" yazarak paylaştı. Pankartta, "Traktörler EAG 22 adıyla kayıt altına alındı. Araçlarınızı soyunma odanızın girişine koyabilirsiniz" yazıyordu.




-

































#Rennes
#Ligue 1
#Guingamp
8 yıl önce