|

Derbi öncesi Galatasaray'a iki kötü haber birden

Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayan Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Chedjou ile Semih Kaya'nın derbide forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.

Yeni Şafak
14:11 - 5/05/2016 Perşembe
Güncelleme: 14:31 - 5/05/2016 Perşembe
Galatasaray, Süper Lig’in 32. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı derbinin hazırlıklarına bugün gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.
Galatasaray, Süper Lig’in 32. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı derbinin hazırlıklarına bugün gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, Teknik Direktör Jan Riekerink yönetimindeki idmanın ilk bölümünde ısınma hareketleri yapıldı.



Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Çaykur Rizespor karşılaşmasında forma giyen oyuncuların rejenerasyon çalışması gerçekleştirdiği antrenmanda diğer oyuncular, 5'e 2 pas ve top kapma çalışmasıyla idmana devam etti. Antrenmanın daha sonraki bölümünde dörde dört sonuçlandırma çalışması yapıldı. Antrenman, son bölümde dar alanda ve yüksek tempoda yapılan çift kale maçla tamamlandı.






Semih ve Chedjou derbide yok

Bilal Kısa, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katıldı. Çaykur Rizespor maçının son bölümündeki bir pozisyonda arka adalesinde ağrı oluşan Semih Kaya'nın yapılan MR tetkiklerinde orta düzeyde zorlanma tespit edildi ve tedavisine başlandı. Aurelien Chedjou, tedavisinin ardından takımdan ayrı özel bir program dahilinde çalıştı. Semih ve Chedjou'nun Beşiktaş derbisinde oynamasının zor olduğu öğrenildi.



Galatasaray, Beşiktaş derbisinin hazırlıklarını yarın sabah saat 11.00'de gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.










#Beşiktaş
#Aurelien Chedjou
#Semih Kaya
#Galatasaray
8 yıl önce