|

Dev derbiyle ilgili ilginç detay

Konya'da oynanan Beşiktaş Trabzonspor müsabakasına futbolseverler büyük ilgi gösterdi. Dev maça 38 farklı takıma ait Passolig Kart sahibi girerken, Torku Konya Arena'da 35 bine yakın taraftar futbol resitalini izleme şansı buldu.

10:11 - 8/12/2014 Pazartesi
Güncelleme: 10:20 - 8/12/2014 Pazartesi
DHA

Passolig'in vaaddettiği en büyük özelliklerden biri olan 'İsteyen taraftarın istediği stadyumda maça gitme' özelliği dev maçta çok başarılı bir şekilde uygulandı.


Beşiktaş Trabzonspor maçına 38 farklı takıma ait Passolig Kart sahibi girerken, Torku Konya Arena'da 35 bine yakın taraftar futbol resitalini izleme şansı buldu.


Maça Passolig kartlarıyla rahatlıkla giren onbinler, futbol ziyafetinde yer alırken, dikkat çekici husus Beşiktaş kartlarının yanı sıra, Konyaspor, Galatasaray, Fenerbahçe başta olmak üzere farklı birçok takıma gönül veren taraftarlar da Arena'daki heyecan için bilet aldı ve stadyuma gitti.


Konyaspor, Beşiktaş, Galatasaray, TFF, Fenerbahçe, Alanyaspor, Mersin İdman Yurdu, Adana Demirspor, Gençlerbirliği, Osmanlıspor, Antalyaspor, Denizlispor, Kayserispor gibi takımların kartlarına sahip taraftarlar, Konya'da ateşi yanan futbol resitalinde tam bir görsel şölene sebebiyet verdi.


Özellikle ev sahibi şehir Konya ve Beşiktaş dışında çevre illerden gelen taraftarlar da, futbola olan tutkuyu ortaya koymuş oldu. İl Güvenlik Kurulu'nun aldığı karar nedeniyle Trabzonspor taraftarına ise bilet satışı yapılmadı

#Konyaspor
#Beşiktaş
#Galatasaray
#TFF
#Fenerbahçe
#Alanyaspor
#Mersin İdman Yurdu
#Adana Demirspor
#Gençlerbirliği
#Osmanlıspor
#Antalyaspor
#Denizlispor
#Kayserispor
#passolig
#Torku Konya Arena
9 yıl önce