|

Devlet başkanı sıkıldı, maç yarıda kesildi!

Moritanya Devlet Başkanı Mohamed Ould Abdel Aziz, Nowazibo Stadı'nda oynanan Süper Kupa maçını, sıkıldığı için yarıda kesti. Başkanın bu isteği üzerine 65. dakikada penaltı atışlarına geçildi!

Yeni Şafak
10:48 - 1/12/2015 Salı
Güncelleme: 11:09 - 1/12/2015 Salı
Diğer

Moritanya lig şampiyonu Tafarrogh Zeina ile kupa galibi Laksr arasında oynanan karşılaşmanın devre arasında stadyuma gelerek protokoldeki yerini alan Abdel Aziz'in maçı izlerken oldukça sıkıldığı belirtilirken, maçın 65. dakikada bitirilmesini emretti. Özür dileyen Abdel Aziz, gerekçe olarak çok meşgul olmasını gösterdi.



Habertürk'te yer alan habere göre; hakemlere yapılan baskı sonrasında 1-1'lik eşitlikle devam eden maç yarıda kesilirken, penaltı atışlarına geçildi. Tafaroogh Zeina takımı penaltı atışları sonucunda ise Başkan Abdel Aziz'in elinden kupasını aldı.



Federasyon başkanı: Futbol esnekliğiyle meşhurdur

Karşılaşma sonrası Moritanya Futbol Federasyonu Başkanı Weld Yehia şu açıklamayı yaptı: "Maçı bitirme kararını iki takım da kabul etti. Bu da kurallara aykırı bir durum olmadığı anlamına geliyor. Futbol zaten taraflar kabul ettiğinde esneklikler sağlamasıyla meşhurdur."

#Moritanya
#maç
#Mohamed Ould Abdel Aziz
8 yıl önce