|

Diarra'dan Lokomotif Moskova'ya: Futbolu bırakırım

Fransa'da Lassana Diarra ile masaya oturan ve anlaşma sağlayan Galatasaray, yıldız oyuncudan gelecek yanıtı bekliyor. Sarı kırmızılı kulüple her konuda anlaşmaya varan Fransız futbolcunun eski kulübü Lokomotif Moskova'ya 'futbolu bırakma' resti çektiği belirtildi.

Yeni Şafak
17:20 - 22/08/2016 Pazartesi
Güncelleme: 14:30 - 22/08/2016 Pazartesi
Diğer
Galatasaray'ın transfer etmek istediği Lassana Diarra'nın eski kulübü Lokomotif Moskova ile ceza konusunu çözmesi bekleniyor. (Haber: Ntv Spor)
Galatasaray'ın transfer etmek istediği Lassana Diarra'nın eski kulübü Lokomotif Moskova ile ceza konusunu çözmesi bekleniyor. (Haber: Ntv Spor)

Fransa'da geçtiğimiz günlerde Lassana Diarra'yla masaya oturan ve anlaşma sağlayan Galatasaray, yıldız oyuncudan gelecek yanıtı bekliyor.



Diarra'nın 10 milyon Euro'luk cezası, transferin önündeki tek engel konumunda. Diarra'nın menajeri ve avukatı Lokomotiv Moskova ile temaslarını sürdürürken, Fransız futbolcunun ceza konusu çözümlenmezse futbolu bırakmayı bile düşündüğü ortaya çıktı. 31 yaşındaki oyuncunun futbolu bırakması halinde 10 milyon Euro'yu tahsil edemeyecek olan Rus kulübünün cezada indirime gitmesi bekleniyor. Yıldız futbolcu, Galatasaray'dan alacağı imza parasının büyük kısmını Rus kulübüne verecek.



Diarra, Lokomotiv Moskova'dan olumlu haber beklediğini Galatasaray yönetimine iletti. Sarı kırmızılı yönetim de Rusya'dan gelecek yanıtı beklemeye başladı. Galatasaray'ın beklediği yanıt gelirse Lassana Diarra transferi gerçekleşecek. Sarı Kırmızılılar, bu transfer için Marsilya kulübüne herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.


























































#Galatasaray
#Lassana Diarra
#Marsilya
#Lokomotif Moskova
8 yıl önce