|

Dick Advocaat Emenike'yi kadroya almadı

19.00'da başlayacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi sarı lacivertli cepheden bir son dakika haberi geldi. O habere göre Hollandalı teknik adam Dick Advocaat, Emenike'yi derbi kadrosuna dahil etmedi.

Yeni Şafak
16:12 - 3/12/2016 Cumartesi
Güncelleme: 16:25 - 3/12/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, sarı lacivertlilerle çıktığı 19 maçta 11 galibiyet 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, sarı lacivertlilerle çıktığı 19 maçta 11 galibiyet 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.

Fenerbahçe, Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş'la derbide karşılaşacak.



Sarı lacivertlilerin sahaya nasıl bir 11'le çıkacağı taraftarlar arasında merak konusuyken Hollandalı teknik adam Dick Advocaat flaş bir karar aldı. O karara göre Nijeryalı futbolcu Emenike, Advocaat'ın kararı doğrultusunda derbi kadrosunda yer almadı.



Hatırlanacağı üzere Zorya ile Fenerbahçe arasında oynanan maçtan sonra Dick Advocaat, Emenike için eleştirilerde bulunmuştu. Hollandalı teknik adam, Nijeryalı futbolcu için "oynamasa da parasını alıyor. Hep hazır olmalı" ifadelerini kullanmıştı. Emenike, Çaykur Rizespor'la oynanan lig maçında da annesinin rahatsızlığı dolayısıyla kadroda yer almamıştı.



Fenerbahçe-Beşiktaş U21 maçında tarihi an Fenerbahçe-Beşiktaş rekabetinde öne çıkanlar











#Fenerbahçe
#Beşiktaş
#Emenike
7 yıl önce