|

Diego Ribas'a sürpriz teklif

Sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılarak Brezilya Ligi ekiplerinden Flamengo'ya transfer olan Diego Ribas, Çin kulüplerinin gözdesi oldu. Sarı lacivertlilerin sözleşme fesih bedeli ödeyerek yolladığı futbolcuya astronomik teklifler geldiği ifade edildi.

Yeni Şafak
15:01 - 15/09/2016 Perşembe
Güncelleme: 15:23 - 15/09/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Flamengo'ya imza atan Diego Ribas, Çin kulüplerinden ciddi teklifler alıyor.
Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Flamengo'ya imza atan Diego Ribas, Çin kulüplerinden ciddi teklifler alıyor.

Yeni sezon öncesi Fenerbahçe ile olan sözleşmesini feshederek Flamengo'ya imza atan ve burada adeta ikinci baharını yaşayan futbolcu Çin Ligi'ne transfer olabilir.



Flamengo formasıyla Brezilya Ligi'nde oynadığı dört maçta iki gol atan ve bir de asist yapma atma başarısı gösteren futbolcunun Çin Ligi ekiplerinden Shandong Luneng'in gündeminde olduğu ve oyuncuyu kadrosuna katmak istediği belirtildi.



Brezilya basınına yansıyan haberlere göre yıldız futbolcu için 5 milyon euro (16 milyon TL) civarında bir bonservis bedeli önerdiği iddia edilen Çin kulübünün oyuncuya da yıllık 4 milyon euroluk bir teklif yaptığı ileri sürüldü. Flamengo ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayan Diego Ribas'ın bu sezon olmasa bile gelecek sezon Çin Ligi'ne transfer olabileceği aktarılırken Flamengo kulübünün mali tablosunu düzeltmek için gelecek resmi bir teklifi kabul edebileceği belirtildi.



Hatırlanacağı üzere Shandong Luneng'in Teknik Direktörü Felix Magath
yaz transfer döneminde de Diego Ribas'ın transferini istemiş ancak bu isteği gerçekleşmemişti.












#Diego Ribas
#Fenerbahçe
#Shandong Luneng
#Flamengo
8 yıl önce