|

Diego'ya şok tehdit: Ayağını kıracağım

Fenerbahçe'de oynadığı futbolla eleştirilerin odağına yerleşen Diego Ribas, dün gece yemek yemek için gittiği bir mekanda korku dolu anlar yaşadı. Brezilyalı futbolcu bir çiçekçiyle yaşadığı diyaloğun ardından 'senin futbol hayarını bitireceğim tehditleriyle' karşı karşıya kaldı.

Yeni Şafak
10:15 - 30/04/2016 Cumartesi
Güncelleme: 08:27 - 30/04/2016 Cumartesi
Diğer
Diego Ribas (Fenerbahçe)
Diego Ribas (Fenerbahçe)

Fenerbahçeli futbolcu Diego Ribas ve eşi Bruna Leticia, yakın dostları Irmak Ünal-Emre Karabacak çifti ile önceki akşam yemek yemek için gittikleri İstiklal Caddesi'nde sıkıntılı anlar yaşadı.



Sabah'ın haberine göre; Araçlarından inerek yürüyen çiftlerin güzel başlayan gecesi bir seyyar çiçekçi yüzünden tatsız bitti. Elindeki gülleri futbolcunun eşinin kafasından aşağı döken çiçekçi, verilen 5 lirayı beğenmeyince olay çıkardı. Daha fazla para isteyen seyyar satıcı, çiftleri takip ederek gittikleri mekana girmeye çalıştı. Güvenlikler, durumu polise bildirdi. Karakola götürülerek 105 lira ceza kesilen ve sonra serbest bırakılan çiçekçi, tekrar mekana giderek futbolcu ve eşini beklemeye başladı.



Çiçekci burada "Onun ayağını kıracağım uzun süre futbol oynayamayacak" tehditlerini savururken Diego, koruma istedi. Beş güven timi eşliğinde arabasına kadar giden Fenerbahçeli futbolcu, büyük korku yaşadı.

Aziz Yıldırım'dan Caner'i şoke eden karar Fenerbahçe-Konyaspor maçının saati değişti Sergen Yalçın'ın yeni takımı belli oldu

#Diego Ribas
#Fenerbahçe
8 yıl önce