|

Dualarımız seninle Hamza

İki ay önce oğlu Hamza beyin kanaması geçiren milli motosikletçimiz Kenan Sofuoğlu, 4 aylık olan oğlunun sağlık durumunun iyiye gitmediğini açıkladı.

Yeni Şafak
04:00 - 18/07/2015 Cumartesi
Güncelleme: 08:51 - 18/07/2015 Cumartesi
Diğer

Türkiye'ye Dünya şampiyonlukları gururu yaşatan, oğlunun rahatsızlığına rağmen Dünya Supersport Şampiyonası'nda İtalya'da piste çıkarak ay-yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmaya devam eden milli motosikletçimiz Kenan Sofuoğlu, Ramazan Bayramı'nı kutlayan Müslüman aleminde bayramı buruk yaşayanlardan...



Kenan Sofuoğlu'nun 14 Mart'ta beyin kanaması geçiren 4 aylık oğlu minik Hamza, iki aydır sağlığına kavuşmak için mücadele verirken milli motosikletçimiz, dün sosyal medya hesabından bir mesaj yayımlayarak minik Hamza'nın beyin fonksiyonlarının iyiye gitmediğini açıkladı. Sofuoğlu, bir süredir yoğun bakımda tedavisi süren oğlu Hamza ile çekilmiş fotoğrafını paylaşıp, Hamza'nın durumunu merak edenler ve gönülden dua edenler için sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.



Yürek dayanmaz

Kenan Sofuoğlu, İngilizce ve Türkçe mesajında şu ifadeleri kullandı: “Bu paylaşımı Hamza'yı merak eden ve gönülden dua edenler için üzülerek yapıyorum. Doktorlar, Hamza'nın beyin fonksiyonlarının iyiye gitmediğini ve maalesef bir kısmını kaybettiğini söylediler. Yoğun bakımdaki süreç ne yazık ki sıkıntılı bir şekilde devam ediyor."


#Türkiye
#Kenan Sofuoğlu
#Hamza Sofuoğlu
#Kenan Sofuoğlu'nun oğlu
#beyin kanaması
9 yıl önce