|

Dünya Kobe'nin vedasını konuşuyor

NBA'de Kobe Bryant'ın 60 sayılık muhteşem veda maçı, ABD olmak üzere bütün dünyanın bir numaralı spor gündemi oldu.

Yeni Şafak
10:48 - 15/04/2016 Friday
Güncelleme: 11:20 - 15/04/2016 Friday
DHA

Los Angeles Lakers taraftarlarının hüznü devam ediyor. Dinecek gibi de değil. Basketbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından Kobe Bryant'ın, 20 yıllık NBA kariyerine Utah Jazz mücadelesi ile son verişini, 600`e yakın basın mensubunun takip ettiği belirlendi.



'Los Angeles seni unutmayacak'

Hollywood`un en başarılı oyuncularından Jack Nicholson, " Hoşçakal Kobe, sanırım ben de seninle emekli olabilirim. Seni izlemek harikaydı, ben ve ailem seni izlemekten büyük zevk aldık umarım sen de bize verdiğin zevkin yarısı kadar da olsa oynarken zevk alabildin. Sen herkese ilham kaynağı oldun, Los Angeles seni seviyor" açıklamasını yaptı.








'Lakers'ın en iyisi'

Magic Johnson kortta bir konuşma yaparak Kobe`yi gelmiş geçmiş en iyi Lakers oyuncusu ilan etti.


Kanye West, Jay Z, David Beckham, Adam Levine, Snoop Dog bu tarihi maça gelen ünlülerden bazıları olurken, mücadele sonrası Kobe Braynt Türkiye`nin kalbinde çok özel yeri olduğunu, tüm hayranlarına sevgi ve selamlarını iletti.





'İçim titredi'

Son olarak soyunma odasına girdiğinde yaşadığı duygulara da değinen Kobe Braynt, "Kendi kendime dedim ki, inanamıyorum bunun olduğuna, bütün gün bu anı yaşayacağım hep aklımdaydı. Son kez o formayı üzerime geçirmek, son kez ayakkabılarımı bağlamak içimi titretti ve bir an durdum, hadi topla kendini çık ve oyna dedim. Evde maça hazırlanırken omuzuma, dizlerime buz koyarken hep bu anlar vardı aklımda bunları duygusal bir şekilde yaşayacağımı biliyordum" diye konuştu.



Başta ABD olmak üzere, Dünya hala Kobe'nin vedasını konuşuyor. Basketbolseverler için Kobe Bryant'ı unutmak hiç de kolay olmayacak.







#Kobe Bryant
#Nba
#veda
8 years ago