|

Dursun Özbek: Tudor'la yola devam edeceğiz

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yeni sezonda Igor Tudor'la yola devam edip edilmeyeceğine dair net açıklamalarda bulundu. Özbek, seçime gitmeyeceklerini de kesin bir dille anlattı.

Yeni Şafak
10:57 - 29/04/2017 Cumartesi
Güncelleme: 11:45 - 29/04/2017 Cumartesi
Diğer
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Igor Tudor'la devam edeceklerini açıkladı.
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Igor Tudor'la devam edeceklerini açıkladı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Özbek, taraftarların 'seçime gidin' önerisine de cevap verdi.

İşte Dursun Özbek'in Hürriyet'e yaptığı açıklamalar;
  • "Tudor'un performansı elbette başarılı bir performans değil. Ama bunu getirip sadece tek bir noktaya bağlamak da doğru değil. Tudor, 21. haftada göreve geldi. Kadro belliydi çünkü transfer dönemi de bitmişti. Tudor, bulduğu bir takımı en iyi şekilde yönetmek için elinden geleni yapıyor. Bu başarısızlıkta yönetimin hataları mutlaka olmuştur. Futboldaki başarısızlığı tamamen Tudor’a fatura etmek bence yanlış. Şimdi önümüzde 6 maç var. Bu 6 maçtaki performansı ile futbol takımının tabloyu artıya çevireceğini düşünüyorum. Kimse ümitsiz hava içerisine girmesin. Zaman zaman bu tip skorlar olabiliyor."
"Sneijder ve Bruma sorun olmaz"

  • "Sneijder, yıldız futbolcularımızdan bir tanesi. Geçtiğimiz yıllarda kulübe son derece büyük katkı vermiştir. Aile içindeki ufak tefek tartışmalar, içeride konuşulup halledilir. Dikkate alınmayacak derecedeki ufak bir tartışma, Galatasaray’da öyle bir kaos haline getiriliyor ki. Maalesef bunu çok yaşıyoruz. Sneijder çok iyi bir profesyonel. Tudor ile geçinememesi söz konusu değil."
"Fenerbahçe'ye karşı alınan 12'ye 1 olan tablo kabul edilemez"
  • "Kabul edilemez bir tablo. Benden daha fazla üzülen olduğunu sanmıyorum. Fakat spor bu. Olaya geniş pencereden bakmak lazım. Galatasaray Türkiye’de en çok kupa kaldırmış kulüp. Günlük olaylara bakıp böyle bir skor yorumunda bulunmak yanlış.
"Erken seçime gidilmeyecek"
  • "Böyle bir kararımız yok. Genel Kurul, 2018 Mayıs’ına dek bu görevi bize emanet etti. Erken seçim, G.Saray’a zarar getirir. Biz bu işin yarısında, ‘İyi gitmiyor, bırakalım’ dediğimiz zaman, ortaya çıkacak tabloyu G.Saray kaldıramaz. Belki en kolayı bugün seçime gitmek. Böylelikle baskıdan kurtulursunuz. Fakat, G.Saray ne olacak? Biz, G.Saray’a olan sevgimiz nedeniyle, bütün bu saldırılara göğüs gereceğiz. Projelerimiz var. Bunları 3 yıllık planladık. Bırakıp kaçmak, doğru olmaz. 2018 Mayıs’ına fazla süre kalmadı. Bu süre sonunda hesap vermeye hazırız. Mutlaka hatalarımız var. Fakat biz G.Saray’a hiç yanlış yapmadık."



#Dursun Özbek
#Galatasaray
#Tudor
7 yıl önce