|

Eczacıbaşı şampiyonluk totemini açıkladı

DenizBank Bayanlar Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunun ardından 2015 Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonu olan Eczacıbaşı VitrA, iki kupayla birlikte basın mensuplarının karşısına çıktı. Turuncu-beyazlı oyuncu Dilara Bağcı final maçlarında totem yaptıklarını vurgulayarak, "Bu dünya şampiyonasında bir totem yaptık. Maçlardan önce kovalamaca oynuyorduk. Mücadeleye de öyle çıkıyorduk" şeklinde konuştu.

Yeni Şafak
16:14 - 12/05/2015 Salı
Güncelleme: 16:25 - 12/05/2015 Salı
DHA

Eczacıbaşı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen organizasyonda antrenör Giovanni Caprara ve oyuncular, iki kupayla basın mensuplarına şampiyonluk pozu verdiler. Bu arada Caprara'nın yardımcıları ve oyuncuları tarafından omuzlara alınması eğlenceli görüntülere sahne oldu.



Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Eczacıbaşı VitrA Antrenörü Giovanni Caprara, harika bir sezonu geride bıraktıklarını ve oyuncuların hepsinin işlerini en iyi şekilde yaptığını belirterek, "Harika bir sezon geçirdik. Oyuncularımızın hepsi işlerini güzel şekilde yaptı. Tabii ki bu takımın antrenörü olmaktan gurur duyuyorum" dedi.



Büşra: Uzun zamandır beklediğimiz kupaları kazandık

Caprara, gelecek sezon da her zamanki gibi kendilerini geliştirerek ilerlemeyi sürdüreceklerini dile getirdi.


Turuncu-beyazlı oyuncu Büşra Cansu ise, "Çok mutlu ve gururluyuz. Uzun zamandır beklediğimiz kupaları kazandık. Şimdi biraz dinlenip tekrar önümüzdeki sene aynı hedeflerle yola çıkacağız. Ekibimizdeki herkes takıma pozitif bir enerji katıyor. Bu uyumu gelecek seneye de yansıtırsak aynı başarıları yakalayabiliriz" şeklinde konuştu.



Dilara: Bu uzun maratonda pay sahibi olmak benim için ayrı bir öneme sahip

Bir diğer oyuncu Dilara Bağcı da, "Bu kadar güzel bir takımla iki tane büyük kupa kazanarak kendimi şanslı hissediyorum. Bu uzun maratonda pay sahibi olmak benim için ayrı bir öneme sahip" diye konuştu.



Dilara, başarının anahtarını ise şu cümlelerle ifade etti;


"İlk olarak çok çalışmak gerekiyor. Daha sonra da takım oyunu oynadığımız için sevgi ve takım olmak çok önemli. Yani manevi duyguların ön planda olduğunu düşünüyorum. Ayrıca şansınızın da olması gerekiyor" dedi.



Maçlardan önce totem yaptık

Dilara ayrıca, final maçlarında totem yaptıklarını vurgulayarak, "Bu dünya şampiyonasında bir totem yaptık. Maçlardan önce kovalamaca oynuyorduk. Mücadeleye de öyle çıkıyorduk" şeklinde konuştu

#dünya şampiyonu
#eczacıbaşı
#totem
9 yıl önce