|

Edin Visca'ya Stoch takası

Fenerbahçe'nin gündemine aldığı Başakşehir'in Boşnak yıldızı Edin Visca için sarı-lacivertli kulübün Miroslav Stoch artı para teklif edeceği belirtildi.

Yeni Şafak
11:46 - 25/05/2016 Çarşamba
Güncelleme: 09:08 - 2/07/2016 Cumartesi
Diğer
Fenerbahçe'den sezon başında 1 yıllığına Bursaspor'a kiralanan Stoch, yeşil-beyazlı formayla çıktığı 30 maçta 2 gol 3 asist kaydetti.
Fenerbahçe'den sezon başında 1 yıllığına Bursaspor'a kiralanan Stoch, yeşil-beyazlı formayla çıktığı 30 maçta 2 gol 3 asist kaydetti.

Sarı-lacivertli kulüp, Süper Lig'de Medipol Başakşehir'in attığı 54 golün 21'ine direkt katkı sağlayan Boşnak oyuncu Edin Visca'yı gündemine almıştı.



Stoch + 1 milyon Euro

Fanatik'te yer alan habere göre; 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Başkan Aziz Yıldırım'ın, Başakşehir yönetimi ile masaya oturacağı belirtilirken,Yıldırım'ın bu görüşmede Miroslav Stoch'un bonservisinin yanı sıra 1 milyon Euro (3.3 milyon TL) para teklif edeceği bildirildi.






Sevilla ve Trabzonspor da peşinde

Kısa süre önce İspanyol ekibi Sevilla'nın teklif sunduğu, Trabzonspor'un da talip olduğu Visca için Başakşehir yönetiminin bu teklife nasıl bir yanıt vereceği merak konusu oldu.



Türkiye'de ve İstanbul'da çok mutlu olan Edin Visca'nın bu nedenle önceliğinin Fenerbahçe olduğu kaydedildi.












#Fenerbahçe
#Miroslav Stoch
#Edin Visca
#Medipol Başakşehir
8 yıl önce