|

Efes'in yıldızı karakolluk oldu

Ataköy'de, Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden Anadolu Efes'in Fransız oyun kurucusu Thomas David Heurtel ile kız arkadaşı Meline Saskia Almedia ile tartışan bir kadın, kendisine hakaret edildiği iddiasıyla polise başvurdu.

Yeni Şafak
12:27 - 14/11/2015 السبت
Güncelleme: 12:35 - 14/11/2015 السبت
AA

Alınan bilgiye göre, Ataköy Polis Merkezi'ne giderek ifade veren 33 yaşındaki endüstri mühendisi İ.B, semtteki bir alışveriş merkezinin otoparkında ellerinde alışveriş poşetleriyle otomobiline doğru ilerlerken, karşılıklı sohbet eden Heurtel ile kız arkadaşının yanından "Pardon" diyerek geçtiğini belirtti. Heurtel'in geçerken koluna vurduğunu öne süren İ.B, bu kişinin kendisine İngilizce küfürler ettiğini ileri sürdü.



Tartışmaya, Heurtel'in kız arkadaşının da katıldığını öne süren İ.B, yardımcı olması için özel güvenliği ararken Heurtel ve kız arkadaşının buradan ayrıldığını belirtti.



'Evet küfür ettim
çünkü...'

İfadesinde, alışveriş merkezine çağırdığı avukat kız kardeşi, polis ve özel güvenlikle aradıkları Heurtel ve kız arkadaşını bir restoranda bulduklarını aktaran İ.B, buradaki karşılaşmalarında da Heurtel'in kız arkadaşının, "Evet küfür ettim çünkü poşeti koluma değince özür dilemedi. O yüzden küfür ettim" diyerek suçlamayı kabul ettiğini öne sürdü.



Uzlaşmak istemediğini belirten İ.B, "Bana hakaretlerde bulunup vuran Heurtel ile hakaret eden Almedia'dan davacıyım" dedi.



Fransız basketbolcu ve kız arkadaşı Almedia'dan İ.B'nin kardeşi avukat Ö.S'nin de şikayetçi olduğu, aynı polis merkezinde Heurtel ve Almedia'nın da ifade verdiği öğrenildi.



#küfür
#Heurtel
#karakol
#anadolu efes
٪d سنوات قبل