|

Efsane isimler derbi favorilerini açıkladı

Galatasaray'ın Beşiktaş'la oynayacağı derbi öncesinde efsane isimler favorilerini açıkladı. Yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulunan Pires, Abidal ve Vieri dikkat çekici ifadeler kullandı.

Yeni Şafak
16:19 - 27/02/2017 lundi
Güncelleme: 16:33 - 27/02/2017 lundi
Yeni Şafak
Arsenal'in efsane futbolcularından Robert Pires, Galatasaray-Beşiktaş derbisindeki favorisini açıkladı.
Arsenal'in efsane futbolcularından Robert Pires, Galatasaray-Beşiktaş derbisindeki favorisini açıkladı.

Süper Lig'in 22. haftasının kapanış maçında Galatasaray, kendi sahasında Beşiktaş'la karşılaşacak. Sarı kırmızılılar için şampiyonluk şansını devam ettirmesi açısından oldukça kritik önem taşıyan mücadele siyah beyazlılar ise avantajını koruma önemi taşıyor.



Bu kritik maç öncesinde yayıncı kuruluş efsane futbolculara derbiyi yorumlattı. Robert Pires, Eric Abidal ve Cristian Vieri mücadeleyle ilgili olarak favorilerini açıkladı.



İşte o yorumlar;








Robert Pires: Psikolojik avantaj Beşiktaş

Fransızların efsane futbolcusu Robert Pires, Galatasaray-Beşiktaş derbisiyle ilgili olarak konuk ekibin daha avantajlı olduğunu ifade etti. İşte Pires'in sözleri;


"Ateşli bir maç bizi bekliyor. Pskolojik avantaj Beşiktaş'ta. Deplasmanda olmak onları zorlayacaktır ancak çok iyi bir sezon geçiriyorlar. Galatasaray için 'tamam mı, devam mı?' maçı olacak. Taraftarlar için çok güzel bir karşılaşma olacak"

Eric Abidal: Favori Beşiktaş

Barcelona'nın unutulmaz futbolcularından Eric Abidal, derbideki favorisinin Beşiktaş olacağını söyledi. Abidal'in sözleri şöyle;


"Türk derbisinin favorisi Beşiktaş. Özgüvene sahip bir takımlar. Deplasmanda olmalarına rağmen bu öz güven onların avantajı. Fenerbahçe-Galatasaray derbisini yorumlamıştım. O zaman Galatasaray iyi değildi. Sneijder iyi oynarsa Galatasaray'da iyi oynuyor. O yüzden Sneijder çok önemli"


Cristian Vieri: Sneijder ağırlığını koyacaktır

İtalyan futbolunun golcü ismi Cristian Vieri ise derbi için Galatasaray'ın biraz daha avantajlı taraf olduğunu ifade etti. Vieri'nin açıklamaları şöyle;


"Beşiktaş ligde lider. Ancak G.Saray evinde ve taraftarı önünde çok önemli bir maça çıkacak. Kimin kazanacağını bilemem. Böyle maçlarda şanslar eşittir. Belki Galatasaray'ı biraz öne çıkarabiliriz. Takımın ihtiyaç duyduğu yerde taraftar itici güç olacaktır. Sneijder sahada olacak ve bu çok önemli. Kazanmak için ağırlığını koyacaktır. Beşiktaş'ta ise Quaresma ve Aboubakar gibi isimler var. Aboubakar fizikli ve iki ayağını da kullanıyor. Onu durdurmak kolay olmayacak"


#Pires
#Abidal
#Vieri
il y a 7 ans