|

Ekici Almanya yolunda

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, kadro dışı bırakılan Mehmet Ekici'nin yurt dışına transfer olmak istediğini açıkladı. 26 yaşındaki oyuncunun Bundesliga ekiplerinden Hamburg ve eski kulübü Werder Bremen'le temas halinde olduğu öğrenildi

Yeni Şafak ve
04:00 - 20/01/2017 Cuma
Güncelleme: 05:30 - 20/01/2017 Cuma
Yeni Şafak

Ara transfer döneminin üzerinde en çok konuşulan isimlerinden olan Trabzonsporlu Mehmet Ekici konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. 26 yaşındaki orta saha oyuncusu, Fenerbahçe'ye gitmek istediğini söylemiş, bordo-mavililer devreye giren Beşiktaş'a transfer olması yönünde baskı yapmış, oyuncu sarı-lacivertli takıma gitmekte diretince kadro dışı bırakılmıştı. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu ise Ekici ile ilgili olarak son derece önemli bir açıklamada bulundu.



26 yaşındaki oyuncunun yurt dışına gitmek istediğini belirten Bülbüloğlu, “Her an gidebilir. Görüşmeleri devam ediyor. Bekleyip, göreceğiz. Yolu açık olsun” dedi. Ekici'nin Bundesliga ekiplerinden Hamburg ile eski kulübü Werder Bremen'le temas halinde olduğu öğrenildi. Ekici'nin, kulübünün “Beşiktaş'a git” baskısı sebebiyle yurt dışına gitmeye sıcak baktığı ve bu sebeple yeniden Almanya'ya geri dönmek istediği belirtildi.

#Önder Bülbüloğlu
#Werder Bremen
#Trabzonspor
7 yıl önce