|

Ekrem Dağ imzayı attı

Şanlıurfaspor, geçtiğimiz sezonda sarı-yeşilli formayı giyen Ekrem Dağ ile yeniden anlaştı. Tecrübeli futbolcu 'Kendimi yuvada gibi hissediyorum, bu yüzden Urfa'da kalmayı tercih ettim' açıklamasında bulundu.

Yeni Şafak
10:04 - 9/07/2015 Perşembe
Güncelleme: 07:10 - 9/07/2015 Perşembe
IHA

İç transfer çalışmaları kapsamında Ekrem Dağ'a imza attıran Şanlıurfaspor, yeni sezonun planlarını yapıyor.


Kendisini tekrar Şanlıurfasporlu yapan imzayı atan Ekrem Dağ, yarın sarı-yeşilli takımın kamp yaptığı Bolu Koru otele giderek sezon hazırlıklarına başlayacak.


İmza töreninde bir konuşma yapan Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Nihat Kırmızı, Ekrem Dağ'ın kendisini ispat etmiş iyi bir futbolcu olduğunu belirtirken, “Geçtiğimiz sezon yaşadığımız bazı sıkıntılar vardı. İnşallah bu sezon daha farklı olacak diye düşünüyorum. Ekrem'de geçmişte kendisini ispat etmiş iyi bir futbolcu arkadaşımız, Şanlıurfaspor'a olumlu yönde katkısının olacağına inanıyoruz. Kendisine bir çok teklif gelmesine rağmen Şanlıurfaspor ile tekrar anlaşan Ekrem Dağ'a kulüp olarak teşekkür ediyor, futbol yaşantısında başarılar diliyorum” dedi.


Ekrem Dağ ise Şanlıurfaspor ile sözleşme yenilediği için mutlu olduğunu ifade ederken, “Kendimi yuvada gibi hissediyorum, bu yüzden Urfa'da kalmayı tercih ettim. Geçtiğimiz sezon maalesef istediğimizi elde edemedik. Bu sene inşallah tüm Urfalıların yüzünü güldürürüz” şeklinde konuştu.

#ekrem dağ
#sözleşme
#şanlıurfaspor
9 yıl önce