|

Eksi 20 derecede şampiyonluk mücadelesi

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Sarıkamış Belediyespor Futbol Takımı, idmanlarını sıfırın altında 20 derecede gerçekleştiriyor.

Yeni Şafak
14:36 - 9/02/2017 Perşembe
Güncelleme: 14:43 - 9/02/2017 Perşembe
AA
Eksi 20 derecede idmanlarını sürdüren Sarıkamış Belediyesporlu futbolcular zorlu hava şartarına rağmen şampiyonluk için son sürat çalışmalarını sürdürüyor.
Eksi 20 derecede idmanlarını sürdüren Sarıkamış Belediyesporlu futbolcular zorlu hava şartarına rağmen şampiyonluk için son sürat çalışmalarını sürdürüyor.

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Sarıkamış Belediyespor Futbol Takımı, antrenmanlarını sıfırın altında 20 derecede gerçekleştiriyor.



Sarıkamış Belediyespor Teknik Direktörü Yahya Ünal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sarıkamış'ta iklim şartlarının diğer bölgelere göre daha zorlu olduğunu söyledi. Ünal, "Çok zorlu koşullarda futbol oynuyoruz. Batı bölgeleri ile burasının iklim şartlarında büyük farklılıklar var. Onlar çok daha yumuşak iklimde oynuyor. Biz ise buzda, kötü bir zeminde futbol oynamaya çalışıyoruz." dedi.





"Şartlar ne olursa olsun, inşallah şampiyonluğa ulaşacağız"


Futbolcularının zor koşullara rağmen özverileriyle çalıştığını ve hedeflerinin bir üst lige çıkmak olduğunu belirten Ünal, sözlerini şöyle sürdürdü:


  • "Şartlar ne olursa olsun, inşallah şampiyonluğa ulaşacağız. Sarıkamış'ta 2 bin 500 rakımda top oynuyoruz. Oksijen oranı düşük. Bunun dezavantajı da avantajı da var. Kış şartlarında hem idman yapmaya hem de hava şartlarına uyum sağlamaya çalışıyoruz. Avantajımız, sıfır rakımdan gelen takımların burada sıkıntı yaşaması"

#Sarıkamış Belediyespor
#Yahya Ünal
7 yıl önce