|

Eljif Elmas elden kaçabilirdi

Fenerbahçe'nin FIFA'ya başvurarak lisansını çıkartmayı başardığı Eljif Elmas'la ilgili çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. Ocak ayına kadar Süper Lig'de oynayamayacağı kesinleşen ve bu yüzden lisansının çıkartılmasının bir şeyi ifade etmediğini söyleyenlere cevap veren Şekip Mosturoğlu, "Eljif Elmas, bu lisans çıkmasaydı başka bir takıma transfer olabilirdi" diyerek cevap verdi.

Yeni Şafak
08:43 - 22/09/2017 Cuma
Güncelleme: 08:54 - 22/09/2017 Cuma
Diğer
Fenerbahçe'nin genç yeteneği Eljif Elmas, sarı lacivertli formayı sadece Cagliari ile oynanan özel maçta giyebildi.
Fenerbahçe'nin genç yeteneği Eljif Elmas, sarı lacivertli formayı sadece Cagliari ile oynanan özel maçta giyebildi.

Fenerbahçe uzun uğraşlar sonucu genç yetenek Eljif Elmas için lisans onayı almıştı. FIFA’nın salı günü Eljif Elmas’ın transferine onay vermesinin ardından, “Bunun ne faydası olacak. Elmas, ocak ayına kadar oynayamayacak” yorumları yapılmıştı. Asbaşkan Şekip Mosturoğlu ise bu kararın son derece önemli olduğunu söyledi.

Fanatik'te yer alan habere göre Mosturoğlu, “FIFA’dan transfere onay çıkmaması halinde, 27 Eylül’de 18 yaşını dolduracak olan Eljif Elmas’ın başka bir takım tarafından transfer edilme tehlikesi doğacaktı” dedi.

  • 27 Eylül 1999 doğumlu futbolcu Makedonya'nın Rabotnicki takımından transfer edilmişti. Elmas, Fenerbahçe'de yabancı kontenjanında forma giyecek. Şu anda 14 yabancı futbolcusu bulunan Fenerbahçe'nin genç yıldız adayını oynatabilmesi için bir yabancı futbolcusunun lisansını iptal ettirmesi gerekiyor.
#Fenerbahçe
#FIFA
#Eljif Elmas
7 yıl önce