|

Emenike Fenerbahçe'ye döndü

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları yarın başlıyor. Futbolcular tek tek İstanbul'a gelirken, en dikkat çeken isim Emmanuel Emenike oldu.

Yeni Şafak
23:15 - 26/06/2016 Pazar
Güncelleme: 20:31 - 26/06/2016 Pazar
Yeni Şafak
Emenike yarınki çalışmalarda takımdaki yerini alacak.
Emenike yarınki çalışmalarda takımdaki yerini alacak.

Fenerbahçe yeni sezon hazırlıklarına yarın başlıyor. Sabah toplanarak sağlık kontrollerinden geçirilecek olan sarı lacivertli futbolcular yeni sezonun ilk antrenmanını da yarın gerçekleştirecek.



Geçtiğimiz sezon takımda istenmeyen adam ilan edilen ve önce Al Ain'e ardından da Premier Lig takımlarından West Ham United'a kiralanan Emmanuel Emenike de İstanbul'a geliyor.



Yıldız oyuncu Londra Havaalanı'nda çektiği fotoğrafı instagramdan paylaşarak Fenerbahçe'ye döndüğünü duyurdu.



Geçen sezon kaçan şampiyonluk ve UEFA'dan gelen uyarı sonrası yıldız transferi yapmayacak olan ve bütçesini idareli kullanmayı planlayan Fenerbahçe'de 2016 - 2017 sezonunda Emenike önemli bir koz olarak kullanılacak.



Yarınki çalışmalar için Emenike'nin İstanbul'a dönmesi, sarı lacivertli taraftarlar arasında da geniş yankı buldu. Twitter'da 1 saat içerisinde Emenike en çok konuşulanlar listesine girerken, Nijeryalı golcüyü eleştirenler olduğu kadar Gökhan Gönül'ün ayrılmasını örnek göstererek Emenike'ye sahip çıkan Fenerbahçe taraftarları da oldukça fazlaydı.





Roman Neustadter Schalke'ye veda etti Fenerbahçe'den imza şov




#Emmanuel Emenike
#Fenerbahçe
8 yıl önce