|

Emenike'nin transferi Burak'ın elinde

West Ham United'ın Menajeri Slaven Bilic, Burak Yılmaz transferinin gerçekleşmemesi durumunda Emmanuel Emenike'yi Londra ekibine katmak istiyor.

Yeni Şafak
08:17 - 26/01/2016 Salı
Güncelleme: 09:27 - 26/01/2016 Salı
Diğer

Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna kayıpsız devam eden Fenerbahçe'de gündem, El Ain ile sözleşmesi feshedilen Emanuel Emenike'nin transfer durumu.



Lig'de TV'de yer alan habere göre, Nijeryalı golcünün Sarı Lacivertli takıma dönüp dönmeyeceğinin bu hafta içinde netlik kazanması bekleniyor. İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United'ın Emenike ile yakından ilgilendiği İngiliz basınına da yansırken Galatasaray'ın golcüsü Burak Yılmaz için de girişimlerini sürdüren İngiliz kulübünün, son kararını önümüzdeki günlerde vereceği öğrenildi.



Burak olmazsa Emenike

West Ham'ın Hırvat menajeri Slaven Bilic, Burak Yılmaz transferinin gerçekleşmemesi durumunda Emenike'yi Londra ekibine katmak isterken İngiliz kulübünün Nijeryalı golcüyü kiralamak için Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı kaydedildi. Sarı-Lacivertli yönetim, kiralama yöntemine sıcak bakarken yapılacak sözleşmeye satın alma opsiyonunu da eklenmesini istiyor.



Yüksek bonservis bedeli ile transfer edilen Emenike'nin takımsız kalmasını istemeyen Fenebahçe yönetimi, transferin gerçekleşmemesi durumunda ise 28 yaşındaki futbolcunun yeniden Fenerbahçe kadrosuna katılmasını istiyor. Nijeryalı golcünün değer kaybetmemesi için sezonun ikinci yarısını boş geçmesini istemeyen yönetimin, Emenike'nin takıma katılması durumda da teknik ekibin elini güçlendireceği görüşünde.



Pereira Emenike'ye sıcak bakıyor

Teknik direktör Vitor Pereira da Nijeryalı'nın dönüşüne sıcak bakarken hücum hattının hem kanatlarında hem de santrfor bölgesinde görev yapabilen Emenike'nin takımda önemli bir alternatif olacağını düşünüyor.



#burak yılmaz
#slaven bilic
#west ham united
#transfer
#emmanuel emenike
8 yıl önce