|

Emre Belözoğlu: Kaçakçılıkla alakamız yok

Lüks araç kaçakçılığı soruşturmasında ifade veren Başakşehirli Emre Belözoğlu, "Sadece alışveriş yaptığım için bilgime başvuruldu. Ayrıca Ozan Tufan, Volkan Şen ve Tayfur Havutçu'nun da bu kaçakçılık çetesiyle bağlantısı yoktur" dedi.

Yeni Şafak ve
09:22 - 26/05/2017 Cuma
Güncelleme: 09:39 - 26/05/2017 Cuma
Yeni Şafak
Emre Belözoğlu, lüks araç soruşturması kapsamında dün ifade vermişti.
Emre Belözoğlu, lüks araç soruşturması kapsamında dün ifade vermişti.

Lüks araç kaçakçılığı çetesi soruşturması kapsamında müşteki sıfatıyla ifade veren Başakşehirli Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu. TRT Spor canlı yayınına bağlanan tecrübeli futbolcu, "Kaçakçılık davasında sadece alışveriş yaptığım için bilgime başvuruldu" dedi.

Belözoğlu'nun açıklamaları şöyle;
"Kaçakçılık çetesiyle bağlantımız yok"
  • "Dün sosyal medya yankılanıyor. Bizi hemen yerin dibine sokuyorlar. Sadece alışveriş yaptığım için bilgime başvuruldu. Ayrıca Ozan Tufan, Volkan Şen ve Tayfur Havutçu'nun da bu kaçakçılık çetesiyle bağlantısı yoktur."
"Yaşananları talihsizlik olarak görmek lazım"
  • "Futbolcular zeki insanlardır. Bir oyuncu bir yatırım yaparken; devlete karşı sorumluluğunu bilmeden bir şey satın almaz. Bu yaşananları talihsizlik olarak görmek lazım. Büyük bir operasyon. Bu arabaların geçmişini bilmek o kadar kolay değil. Kaçakçılık konusunda bir sporcunun isminin geçmesi bizi rahatsız ediyor."


#Emre Belözoğlu
#Başakşehir
7 yıl önce