|

Emre Belözoğlu: Mücadelemizin haklılığını herkes görecek

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı, 3 Temmuz Süreciyle ilgili yeniden yargılamada, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler için İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nce verilen beraat kararlarıyla ilgili tebliğnamesini tamamladı. Tebliğnamede, beraat kararlarının onanması talep edildi. Bu talebin ardından Fenerbahçe cepnesinden önemli açıklamalar geldi. Sarı lacivertlilerin eski futbolcusu Emre Belözoğlu, "Biz o günden beri yöneticilerin masumiyetine ve Fenerbahçe'nin temizliğine inanıyorduk​" diye konuşu.

Yeni Şafak
18:42 - 27/03/2017 Pazartesi
Güncelleme: 18:54 - 27/03/2017 Pazartesi
Diğer
Emre Belözoğlu, Fenerbahçe hakkında çıkan CAS kararı hakkında konuştu.
Emre Belözoğlu, Fenerbahçe hakkında çıkan CAS kararı hakkında konuştu.

İşte Fenerbahçe cephesinden Hürriyet'e yapılan açıklamalar;



Nihat Özbağı (Fenerbahçe Asbaşkanı):


  • "Sevindirici ama daha başlangıç. Netice alınmış bir şey değil. İnşallah haklılığımız ortaya çıkacak."

Emre Belözoğlu (Fenerbahçeli eski futbolcu):


  • "Biz o günden beri yöneticilerin masumiyetine ve Fenerbahçe'nin temizliğine inanıyorduk. O günden sonra gösterdiğimiz mücadelenin boş olmadığnı herkes gördü. Fenerbahçe bu sürecinin sonunda tamamen aklanacak ve bizim mücadelemizin ne kadar haklı olduğunu herkes görecek."

Ozan Balaban (Fenerbahçe Asbaşkanı):


  • "Bu işler ilk başladığı 3 Temmuz'dan beri zaten bunun bir şike operasyonu olmadığını söylüyorduk hep beraber. Böyle bir karar tabi ki sevindirici…Ama ilk mahkumiyet kararı hiç olmamalıydı. Bu karar Fenerbahçe'ye ve ülkemize hayırlı olsun."




#Fenerbahçe
#Emre Belözoğlu
7 yıl önce