|

Emre Mor'dan dikkat çekici performans

Almanya Kupası 2. Turu'nda Borussia Dortmund, Union Berlin'i konuk etti. Emre Mor ve Nuri Şahin'in ilk 11'de olduğu karşılaşmayı Borussia Dortmund penaltı atışları sonrasında kazanmayı başardı. Mücadelede milli takımın genç yıldızı Emre Mor dikkat çeken bir performans sergiledi.

Yeni Şafak
09:48 - 27/10/2016 Perşembe
Güncelleme: 06:55 - 27/10/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Borussia Dortmund'un genç yıldızı Emre Mor, Union Berlin maçında etkili bir performans sergiledi.
Borussia Dortmund'un genç yıldızı Emre Mor, Union Berlin maçında etkili bir performans sergiledi.

Almanya Kupası 2. Turu'nda Borussia Dortmund, Union Berlin'i konuk etti. Emre Mor ve Nuri Şahin'in ilk 11'de olduğu karşılaşmayı Borussia Dortmund penaltı atışları sonrasında kazanmayı başardı.



44. dakikada Michael Parensen'in kendi kalesine attığı golle Borussia Dortmund 1-0 öne geçti. 81. dakikada Steven Skrzybski attığı golle skora dangeyi getirdi ve karşılaşma uzatmalara gitti. Uzatma dakikalarında da skor değişmedi ve penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışlarında Borussia Dortmund, ilk 3 penaltıyı da gole çevirirken, Union Berlin 3 penaltıyı da gole çeviremedi ve penaltıları 3-0, maçı da 4-1 kaybetti.



Emre Mor hayran bıraktı

Tomas Tuchel tarafından 120 dakika oyunda tutulan Emre Mor, mücadelede attığı driblingler ve çalımlarla dikkat çekti. Milli futbolcunun bir topu da direkten döndü.



Union Berlin'e karşı Emre Mor'un istatistikleri;


  • Pas isabeti: %77,5
  • Çalım denemesi: 9
  • Başarılı çalım: 3
  • Kazandığı İkili Mücadele: 11
  • Kaybettiği İkili Mücadele: 15

İşte Emre Mor'un Union Berlin maçında sergilediği performansın detaylı videosu;













#Dortmund
#Union Berlin
#Emre Mor
7 yıl önce