|

Emre Mor'un menajerinden 'Beşiktaş' açıklaması

Beşiktaş'ın Borussia Dortmund forması giyen Emre Mor'u transfer edeceği iddialarına genç yıldızın menajeri Muzzi Özcan yaptığı açıklama ile son noktayı koydu.

Yeni Şafak
09:15 - 24/03/2017 Cuma
Güncelleme: 19:13 - 24/03/2017 Cuma
Diğer
Bu sezon Dortmund formasıyla 15 maça çıkan Emre Mor, 1 gol atarken 2 de asist yaptı. Milli futbolcu son zamanlarda Alman kulübünde  forma şansı bulamıyor.
Bu sezon Dortmund formasıyla 15 maça çıkan Emre Mor, 1 gol atarken 2 de asist yaptı. Milli futbolcu son zamanlarda Alman kulübünde forma şansı bulamıyor.

Son dönemlerde Borussia Dortmund'da forma şansı bulamayan milli futbolcu Emre Mor ile ilgili ortaya atılan, Beşiktaş'a transfer olacağı yönündeki iddialar üzerine resmi açıklama geldi. 19 yaşındaki futbolcunun menajeri Muzzi Özcan, yaptığı açıklamada siyah-beyazlılarla görüşmediklerini ifade etti.



Hürriyet'e konuşan Özcan'ın açıklamaları şöyle;



  • "Beşiktaş'la anılmak bize gurur veriyor ancak bugüne kadar kulüple hiçbir iletişimimiz olmadı. Emre, Dortmund'a transfer olmadan önce görüşmüştük ancak o günden beri Beşiktaş'la en ufak bir temasımız olmadı. Bugün yapılan haberler kesinlikle doğru değil. Beşiktaş, Türkiye'nin en büyük camialarından biri ancak Emre için şimdilik Türkiye doğru tercih değil. Kendini Dortmund'da geliştirmek istiyor. Şu anda da tamamen Milli Takım'a konsantre. Hem Dortmund hem de milli formayla başarılı olmaktan başka bir düşüncesi yok."


-










#Emre Mor
#Borussia Dortmund
#Beşiktaş
7 yıl önce