|

Enes Kanter ve Hakan Şükür'ün sözleri F.Bahçelileri kızdı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Galatasaray maçı sonrası yaptığı açıklamalara Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) bağlılığıyla bilinen Enes Kanter ve Hakan Şükür'den cevap geldi. Kanter ve Şükür'ün cevabına Fenerbahçeli taraftarlar tepki gösterdi.

Yeni Şafak
10:59 - 27/05/2016 Cuma
Güncelleme: 11:24 - 27/05/2016 Cuma
Yeni Şafak
Aziz Yıldırım'ın sözlerine cevap veren Enes Kanter ve Hakan Şükür'e sarı lacivertli taraftarlar sert tepki gösterdi.
Aziz Yıldırım'ın sözlerine cevap veren Enes Kanter ve Hakan Şükür'e sarı lacivertli taraftarlar sert tepki gösterdi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Galatasaray'ın 1-0 üstünlüğü ile sonuçlanan Fenerbahçe maçı sonrası yaptığı açıklamada, "2000 yılında Fetullah Gülen'in Galatasaray'ı duayla şampiyon yaptığı söyleniyor. Bizde böyle bir şey yok. Yazık değil mi bu kulüplere?" ifadelerini kullandı.



Yıldırım'ın bu açıklamaları sonrasında Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) bağlılığıyla bilinen Enes Kanter ve Hakan Şükür'den cevap geldi. Kanter, Yıldırım'ı kast ederek 'Kanarya kadar akıl yok "Adamda"...' şeklinde bir paylaşımda bulundu. Hakan Şükür ise Twitter'da 'Emek,samimiyet bazen paranın yapamadığı şeyleri yapar. UEFA kupası dönemini yaşayan arkadaşlara sorabilirsiniz; kiminin parası,kiminin duası.' diye yazdı.



Kanter ve Şükür'ün bu cevabına Fenerbahçeli taraftarlar sert tepki gösterdi. 'Fenerbahçe'de yetişen bir basketbolcu olarak nasıl böyle bir nankörlük yaparsın?' sorusuyla karşılaşan Kanter'in sosyal medya hesapları mesaj yağmuruna tutuldu. Hakan Şükür'ü ise Fethullahçı Terör Örgütü'ne sahip çıkmakla suçlayan taraftarlar 'vatan hainlerinin avukatlığını yapmak zor olsa gerek' şeklinde mesajlar paylaştı.



-


















#Aziz Yıldırım
#Enes Kanter
#Hakan Şükür
#Fenerbahçe
8 yıl önce