|

Erdal Torunoğulları: Mario Gomez cezasını çekmeli

Beşiktaş Yönetimi'nde bir dönem transfer çalışmalarıyla yakından ilgilenen Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetici Erdal Torunoğulları, Avcılar Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Başkanı Selçuk Aydoğan yönetiminde düzenlediği panele katılarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.​​

Yeni Şafak
15:30 - 30/09/2016 Cuma
Güncelleme: 16:09 - 30/09/2016 Cuma
Yeni Şafak
Beşiktaş'ın Fiorentina'dan kiraladığı Mario Gomez geçen sezon siyah beyazlı forma ile gol kralı olmuştu.
Beşiktaş'ın Fiorentina'dan kiraladığı Mario Gomez geçen sezon siyah beyazlı forma ile gol kralı olmuştu.

Sizin için transfer sihirbazı diyorlar gerçekten öyle misiniz sorusuna “Transfer sihirbazı değilim. Biz bir futbolcuyu transfer edeceksek önce futbolcuyu araştırırız" diyen Torunoğulları, işin sırrını ise futbolcuyla ve menajeriyle direkt temasa geçmek olduğunu söyledi ve üçüncü şahısları aradan çıkardıklarını belirtti.



Barış Manço Kültür Merkezi'nde düzenlenen panelde Mario Gomez ile ilgili soruları da yanıtlayan Erdal Torunoğulları “Gomez ahlaklı ve iyi bir profesyonel. Ancak birileri tarafından yönlendirildi. Burada kalması gerekiyordu ama ayrılma kararı aldı. Gomez gitmekle bir hata yaptı. Hatasının cezasını çekmeli" diye konuştu.



Öte yandan panelin ardından THOR'S firmasının sahibi Ayhan Torsun, Erdal Torunoğulları için özel olarak tasarladığı siyah - beyaz renkli tespihi hediye etti.






Quaresma Ronaldo'yu geçti

#Mario Gomez
#Beşiktaş
#Erdal Torunoğulları
8 yıl önce