|

Erdoğan'dan olimpiyat şampiyonlarına kutlama

Rio'da ülkemize madalya getiren bütün sporcuları kutlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyükşehir Belediyesporlu isimlerle ayrıca gurur duyduğunu ifade etti.

Yeni Şafak
04:00 - 18/04/2017 Salı
Güncelleme: 09:19 - 18/04/2017 Salı
Yeni Şafak
Erdoğan'dan olimpiyat şampiyonlarına kutlama​​
Erdoğan'dan olimpiyat şampiyonlarına kutlama​​

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminden itibaren gerek Başbakanlık gerekse Cumhurbaşkanlığı döneminde Türk sporuna yüzlerce tesis kazandıran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sık sık uluslararası arenada başarılı olan sporcuları kutlayarak onlara moral veriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nda dereceye giren sporcuları kutladı. 2016 Rio Olimpiyatları’nda 2’si Paralimpik olmak üzere 14 İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu, milli forma altında mücadele etti. Halterci Daniyar İsmayilov'un olimpiyat ikincisi, güreşçilerden Selim Yaşar'ın olimpiyat ikincisi, Cenk İldem ve Soner Demirtaş'ın olimpiyat üçüncüsü, tekvandocu Nur Tatar'ın da olimpiyat üçüncüsü olduğu Rio’da, alınan 8 madalyanın 5’i Büyükşehirli sporculardan geldi ve ülkemiz adına tarihi bir rekora imza atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rio'da madalya kazanan tüm sporcuları kutlarken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un sporcularının olimpiyatlarda en çok madalyayı kazanmasından ayrıca gurur duyduğunu ifade etti.



En büyük şansımız sporu seven Cumhurbaşkanımız

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Bahattin Ulusan, 1990 yılında kurulan kulübün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın belediye başkanlığı döneminde spor alanında başlattığı yatırımları daha da arttırarak devam ettirdiğini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Türk sporunun kalkınması için belediye başkanlığı döneminde yaptığı çalışmalarını gerek Başbakanlığı gerekse de Cumhurbaşkanlığı döneminde arttığını belirten Ulusan, "Bizim kulüp olarak olduğu kadar ülke olarak da en büyük şansımız sporu seven bir Cumhurbaşkanımızın olması. Kendisinin Belediye Başkanlığı döneminde İstanbul'da yapılan spor yatırımları olmasa belki de bizler bu kadar şampiyon sporcuya sahip olamayacaktık. Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere bu başarıda emeği geçen eski kulüp başkanlarımız, eski ve yeni yöneticilerimiz, antrenörlerimiz ve sporcularımızı kutluyorum" dedi.



#Cumhurbaşkanı Erdoğan
#İstanbul Büyükşehir Belediyespor
#​Rio
#Bahattin Ulusan
7 yıl önce