|

Ergin Ataman takımdan göndereceği ismi açıkladı

Galatasaray Odeabank, THY Avrupa Ligi'nde oynanan Zalgiris Kaunas maçından sonra disiplinsiz hareketleri sebebiyle Justin Dentmon ile birlikte kadro dışı bırakılan Russ Smith'in kontratını feshetmek için harekete geçti. Galatasaray Odeabank Baş Antrenörü Ergin Ataman konuyla ilgili olarak 'oyuncunun menajerine durumu ilettik' açıklamasında bulundu.

Yeni Şafak
18:00 - 28/11/2016 Pazartesi
Güncelleme: 18:07 - 28/11/2016 Pazartesi
Diğer
Galatasaray Odeabank Baş Antrenörü Ergin Ataman, takımdan göndermek istedikleri oyuncuyla ilgili konuştu.
Galatasaray Odeabank Baş Antrenörü Ergin Ataman, takımdan göndermek istedikleri oyuncuyla ilgili konuştu.

'Tam Saha Pres' programına telefonla katılan Galatasaray Odeabank Baş Antrenörü Ergin Ataman, Russ Smith'in menajerine kontratın feshini istediklerini belirttiklerini ifade ederken transfer için de acele etmeyeceklerini sözlerine ekledi.



Transfer için Euroleague'deki devre arasını işaret eden Ataman, son maçlardaki rotasyon ve süre dağılımları ile oynamaya devam edeceklerini de belirtti.



Ataman "Berbat" oynuyor demişti

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Euroleague'in 5. haftasında İspanya deplasmanında Real Madrid'e 90-81 mağlup olan karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında Smith'i şu sözlerle eleştirmişti;



  • "Maalesef oyun kurucusuz oynuyoruz. Çünkü ana oyun kurucumuz beş haftanın ardından berbat oynuyor. Bize bu beş haftada hiçbir şey katmadı. Onu oyuna maçın sonunda yine aldım, belki bir şeyler yapar diye ama olmadı"

Rus Smith'i gönderme kararı alan sarı-kırmızılıların en kısa sürede yeni bir oyun kurucuyu renklerine bağlamaları beklendiği aktarıldı.






#Galatasaray
7 yıl önce