|

Ergin Ataman'a atılan mesaj sosyal medyayı karıştırdı

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe maçı sonrası kendisine küfür imalı bir mesaj gönderen Fenerbahçe taraftarı için suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Ataman'ın taraftarın attığı mesajı Instagram hesabından paylaşması sonrasında ise sosyal medyada adeta olay çıktı.

Yeni Şafak
10:30 - 26/05/2016 Perşembe
Güncelleme: 07:33 - 26/05/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Ergin Ataman (Galatasaray Başantrenörü)
Ergin Ataman (Galatasaray Başantrenörü)

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe'ye 93-79 mağlup oldukları play-off yarı final maçının ardından, sarı lacivertli bir taraftarın kendisine gönderdiği mesajı Instagram hesabından yayınladı.



Ataman, yayınladığı mesajın altına ise 'Her kimsen telefonuma bu mesajı yollayan; sen ve senin gibiler Türk sporundan temizlenecek! Numarayı derhal savcılığa iletiyorum!' diye not düştü.



Tecrübeli koçun bu paylaşımı sonrasında ise sosyal medyada adeta olay çıktı. Ergin Ataman'ın paylaşımının ardından taraftarlar başarılı koça mesaj atan taraftarın sosyal medya hesabını tweet yağmuruna tuttu. Yaşanan bu olay dün Twitter'ın en çok konuşulan konusu oldu. işte Ataman için atılan destek ve eleştiri içeren tweetler;




-



-



-












#Galatasaray
#Ergin Ataman
#Fenerbahçe
8 yıl önce