|

Ergin Ataman'dan Devlet Bahçeli'ye 'Galatasaray' cevabı

Galatasaray'ın eski başantrenörü Ergin Ataman, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin sarı-kırmızılı takımın sahaya 11 yabancıyla çıkmasıyla ilgili yaptığı eleştiriye sosyal medya hesabından Fenerbahçe Doğuş'u örnek göstererek cevap verdi.

Yeni Şafak
15:12 - 20/10/2017 Cuma
Güncelleme: 15:38 - 20/10/2017 Cuma
Yeni Şafak
Ergin Ataman son olarak Galatasaray Odeabank'ı çalıştırmıştı.
Ergin Ataman son olarak Galatasaray Odeabank'ı çalıştırmıştı.

Galatasaray'ın Konyaspor karşısında sahaya 11 yabancı oyuncuyla çıkmasını eleştiren Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye Ergin Ataman'dan yanıt geldi.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayan Ataman, "Değerli devlet büyüğümüz Sayın Devlet Bahçeli Galatasaray'ın ilk 11'inde Türk oyuncu olmamasıyla ilgili ağır bir eleştiri yapmış. Bir süredir İtalya'dayım ve dün akşam Euroleague Olympia Milano - Fenerbahçe Doğuş maçını izledim. Kadrosunda Sinan, Melih, Barış gibi Türkiye Milli Basketbol Takımı'nın çok önemli parçaları olan üç milli oyuncusu bulunan Fenerbahçe Doğuş'ta ne yazık ki biri bile, yine 1 saniye süre alamadı. Demek ki sorun sadece futbol ve sadece Galatasaray değil. Ya sporumuzu böyle kabul edeceğiz ya da hep beraber acil bir çözüm üreteceğiz" ifadelerini kullandı.

  • Devlet Bahçeli'nin Galatasaray sözleri
  • "Galatasaray ismini değiştirsin, 11 yabancıdan bahsediyorsa. Aslan aslan ya da Galatasaray demeyin, onlar öyle savunuyorlar. İsmini değiştirsin, böyle takım mı olur canım? (Gülüyor) 80 milyon takım var, şuradan bile bir 11 çıkarırız. (Gülüyor)."


#Devlet Bahçeli
#Galatasaray
#Ergin Ataman
6 yıl önce