|

Ersun Yanal: Alınması gereken karar neyse alınır

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Akhisar yenilgisi sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yanal'ın "Trabzonspor 33-34 senedir problem yaşıyor demeyeyim, şampiyonluk yaşamıyor. Bu gerginlik her zaman var" ifadesi ise taraftarlar arasında büyük tepki çekti.

Yeni Şafak
19:10 - 15/10/2017 Pazar
Güncelleme: 19:42 - 15/10/2017 Pazar
Yeni Şafak
Ersun Yanal.
Ersun Yanal.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Akhisar'a 6-1 yenildiği maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu. İstifa ile ilgili açıklama yapmayan Yanal'ın "Trabzonspor 33-34 senedir problem yaşıyor demeyeyim, şampiyonluk yaşamıyor. Bu gerginlik her zaman var" sözleriyse taraftarlar için bardağı taşıran son damla oldu.

İşte Yanal'ın açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "Bu sonuç Trabzonspor'a ve oynamak istediğimiz takıma uygun değil. Büyük takım gibi oynamak ve böyle davranmak gerekiyor. Bunu yaparken de, gereğini getirmemiz gereken kurallar var. Bunu düzeltmek gerekiyor. Bunu düzeltmek için de camia, yönetim, hoca... Ne gerekiyorsa, yapmak gerekiyor. Trabzonspor için alınması gereken karar neyse alınır. Trabzonspor 33-34 senedir problem yaşıyor demeyeyim, şampiyonluk yaşamıyor. Bu gerginlik her zaman var. Bu 34 senede de 43 kez teknik adam değişmiş, ama 1 maç ama 1 maç. Yine çok oyuncu sirkülasyonuna gidilmiş."

#​Ersun Yanal
#Trabzonspor
6 yıl önce