|

Ersun Yanal, Hakan Arıkan'ı transfer ediyor

Gelecek sezon takımda büyük bir değişime gidecek olan Trabzonspor, Ersun Yanal'ın takımın başına geçmesinin ardından transferde hareketli günler yaşamaya başladı. UEFA'dan gelen bütçe kısıtlamasının ardından bordo mavili kulübün maliyeti düşük futbolcularla ilgilendiği ve eski futbolcusu Hakan Arıkan'ı transfer etmek üzere olduğu öğrenildi.

Yeni Şafak
13:21 - 21/05/2016 Cumartesi
Güncelleme: 13:23 - 21/05/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Ersun Yanal (Trabzonspor Teknik Direktörü)
Ersun Yanal (Trabzonspor Teknik Direktörü)

Geride kalan sezon Osmanlıspor forması giyen 33 yaşındaki tecrübeli eldiven yeniden Trabzonspor'a dönüyor...



2014-15 sezonun ikinci devresinde Kayserispor'dan kiralanan ve bordo mavililerde gösterdiği performansla dikkat çeken kaleci, Ocak ayında Osmanlıspor ile anlaşmıştı. Takıma devre arasında katıldığı için fazla forma şansı bulamayan Hakan Arıkan takımdan ayrılmak istediğini yönetime iletti. Futbol hayatına Trabzon'da devam etmek isteyen kalecinin Trabzonspor'un başına geçen Ersun Yanal ile görüştüğü ve tekrar takıma dönmek istediği aktarıldı. Hatırlanacağı üzere Hakan Arıkan, Ersun Yanal'ın Trabzonspor'da çalıştığı ikinci teknik direktörlük döneminde Kayserispor'dan kiralanmıştı.



Esteban gidiyor

Sezon başında Az Alkmar ile sözleşmesi sona eren kaleci Esteban'ın Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda takımdan gönderileceği kesinleşirken Onur Kıvrak'ın alternatifinin Hakan Arıkan olacağı belirtildi. Takım maliyetinin transferde birinci faktör olduğunu vurgulayan Yanal'ın maliyeti düşük ve bilindik futbolcularla yola çıkmak istediği ve bu amaçla ilk aşamada bu transferleri bitirmeyi hedeflediği aktarıldı.







Zeki Yavru dönüyor

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, Kayserispor'da kiralık oynayan Zeki Yavru ve sezon başında Osmanlıspor'a kiralanan Uğur Demirok'un geri dönmesini istedi. Kiralık sözleşmeleri sona eren iki futbolcunun da önümüzdeki sezon bordo mavili forma ile mücadele edeceği ifade edildi.



Bilindiği üzere Ersun Yanal, Süper Lig'de yılın en iyi 11'ini belirlediği programda bir de alternatif bir 11 açıklamıştı. O 11'e göre Ersun Yanal ,sağ bekte Zeki Yavru'ya stoperde de Uğur Demirok'u tercih etmişti.




Ersun Yanal sezonun en iyi 11'ini seçti


#Trabzonspor
#Ersun Yanal
#Hakan Arıkan
#Egemen Korkmaz
#Uğur Demirok
8 yıl önce