|

Ersun Yanal olmadı işte Trabzonspor'un yeni hedefi

Muharrem Usta başkanlığında yeni sezon planlamasını sürdüren Trabzonspor, Ersun Yanal'dan istediği cevabı alamayınca rotasını değiştirdi.

Yeni Şafak
09:26 - 29/04/2016 Cuma
Güncelleme: 07:37 - 29/04/2016 Cuma
Diğer
Muharem Usta'nın yeni sezon çalışmaları sürüyor.
Muharem Usta'nın yeni sezon çalışmaları sürüyor.

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da ilginç bir gelişme yaşandı.



Sezon sonunda Hami Mandıralı ile yolları ayıracak olan Başkan Muharrem Usta takımın içinde bulunduğu durumu değerlendirmek için teknik direktörlerden Tolunay Kafkas ile bir görüşme gerçekleştirdi.



Listesinde yabancı teknik adamların yanı sıra Türk hocalardan Ersun Yanal ve Tolunay Kafkas'ı da alan Muharrem Usta Kayserispor'u çalıştırdıktan sonra hiçbir takımla anlaşmayan Kafkas'la fikir alışverişinde bulundu. Tolunay Kafkas'ın bu görüşmede Başkan Muharrem Usta'ya takımın çok büyük bir bölümünün değişmesi gerektiğini söylediği ve mevcut kadro ile bir iskelet kurmanın çok zor olduğunu belirttiği öğrenildi.



Yöneticilerle değerlendirme yapacak

Tolunay Kafkas'ın takımda yer alan futbolcuları tek tek değerlendirerek görüşlerini Başkan Muharrem Usta'ya anlattığı gelen bilgiler arasında.



Yeni sezonda yabancı mı yoksa yerli hocayla mı çalışacaklarına tam anlamıyla karar veremeyen Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın Bordo-Mavili yöneticilerle bir durum değerlendirmesi yapacağı ortaya çıktı. Tolunay Kafkas'ın Trabzon'a gelme ihtimalinin yüksek olduğu iddialar arasında.




#Trabzonspor
#Süper Lig
#Muharrem Usta
#Tolunay Kafkas
8 yıl önce