|

Ersun Yanal'ın istediği oyuncu ortaya çıktı

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Ersun Yanal'ın transferini en çok istediği ismin kim olduğu ortaya çıktı. Gittiği kulüplerde orta saha oyuncularına büyük önem veren başarılı teknik adamın bonservisi Hamburg'da olan Kerem Demirbay'ın transferi için kulüpten özel istekte bulunduğu belirtildi.

Yeni Şafak ve
12:03 - 30/05/2016 Pazartesi
Güncelleme: 09:30 - 30/05/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Ersun Yanal'ın bonservisi Hamburg'da olan Kerem Demirbay'ı günlerce izlediği belirtildi.
Ersun Yanal'ın bonservisi Hamburg'da olan Kerem Demirbay'ı günlerce izlediği belirtildi.

Gelecek sezon 50.yılını kutlayacak olan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın transferini en çok istediği oyuncuların başında kimin geldiği belli oldu. Yanal'ın Almanya'da futbol hayatını sürdüren gurbetçi futbolcu Kerem Demirbay'ın transferi için yönetime rapor sunduğu ve mutlaka alınmasını istediği belirtildi.



Hatırlanacağı üzere önceki günlerde Trabzonspor yöneticisi Nevzat Aydın sosyal medyadan yaptığı açıklamada 'Ana transfer listemizdeki oyuncuların hiçbirinin isminin daha basına düşmemesi bize neyi söylemekte acaba...' şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu. Trabzonspor'un asıl ilgilendiği futbolcuların henüz basına yansımadığını dile getiren Aydın'ın ifade ettiği basına yansımayan futbolculardan bir tanesinin Hamburglu Kerem Demirbay olduğu belirtildi.





Düsseldorf'da harika bir sezon geçirdi





#Kerem Demirbay
#Ersun Yanal
#Trabzonspor
#Hamburg
8 yıl önce