|

Eski günlere dönüş 2017-2018'de

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, şu anda sıkıntıların üstesinden gelme döneminden geçtiklerini belirterek, "Biliyoruz ki çok iç açıcı bir durumda değiliz ancak üst düzey kararlıkla bu vaziyetin üstesinden gelmeye çalıyoruz" ifadelerini kullandı; şampiyonluk için 2017-2018 sezonunu işaret etti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 6/02/2016 Cumartesi
Güncelleme: 03:22 - 6/02/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Trabzonspor'un 50. kuruluş yılı olan 2017'de şampiyonluk hedefleyen Başkan Muharrem Usta, 2016-2017 sezonu için de taraftardan sabır istedi ve 2017-2018 sezonunu hedef olarak belirledi. Usta, bordo-mavili kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, kararlılıkla ve emin adımlarla planladıkları projelerini yavaş yavaş hayata geçirdiklerini belirtti. Bunları gerçekleştirirken de en önemli aktörleri olan futbolcularının bu planlamadaki rollerinin çok büyük olduğunu söylemek istediğini kaydeden Usta, "İlkeli, karakterli, gelecek projemize inanan ve saygı duyan futbolcularımız bizimle bu heyecanı yaşamak için ellerini taşın altına sokarak, büyük bir özveri gerçekleştirdiler. Bir kez daha onlara teşekkür ediyorum.



Biliyoruz çok iç açıcı bir durumda değiliz ancak üst düzey bir kararlılıkla bu vaziyetin üstesinden gelmeye çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.



YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR


Görevi devraldıklarından bu yana ciddi anlamda yol kat ettiklerini ve etmeye devam ettiklerini belirten Başkan Usta, şunları kaydetti: "Daha yapacak çok işimizin olduğunun da farkındayız. Geçiş dönemi olarak adlandırdığımız bu dönemde ekonomik dengeyi sağladıktan sonra derlenip, toparlanıp, yeni bir ruhla ileriye dönük hamlelerin başlayacağı yükselme dönemine adım atmak istiyoruz."



YENİ STAT YENİ BİR RUH


Başkan Usta, açılacak yeni stadın kendileri için büyük bir motivasyon kaynağı olacağını söyledi. Yeni stadın, iddialı bir takım ve zirve planlarının bu dönem için hedefleri olacağını belirten Usta, "Bu planlamalar ışığında 2017-2018'in camiamızın da büyük desteğiyle yeniden eski günlerine dönmüş ve başarı odaklı bir sezon olacağına inancımız tamdır. Sizlerin desteği bizlere her zaman güç katacaktır. Unutmamalıyız ki doğru adımları sabırla atanlar, sistem oturana kadar zorluklarla yüzleşirler. Başarmak için başka yol yoktur" şeklinde konuştu.



Eğlenceli antrenman


Trabzonspor, yarın deplasmanda oynayacağı Akhisar Belediyespor müsabakasının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde basına kapalı olarak yapılan çalışmada bordo- mavililer, eğlenceli bir antrenman gerçekleştirdi. Ayak tenisi ve el topu oynayan Trabzonsporlu futbolcuların neşeli halleri dikkati çekti. İdmanda yer alan yeni transferlerden Jose Bosingwa, performansıyla göz doldurdu.


#Trabzonspor
#Muharrem Usta
#Akhisar Belediyespor
#Hami Mandıralı
8 yıl önce