|

Eskişehirsporlu futbolculara tehdit

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Eskişehirspor'un genç oyuncuları Kamil Ahmet Çörekçi ile Engin Bekdemir'in, bir İngiliz menajer tarafından tehdit edildiği ileri sürüldü.

Yeni Şafak
13:54 - 4/05/2016 Çarşamba
Güncelleme: 14:33 - 4/05/2016 Çarşamba
Diğer
Engin Bekdemir (Eskişehirspor)
Engin Bekdemir (Eskişehirspor)

Çalıştıkları İngiliz menajer Leigh Cramer'le iyi hizmet alamadıkları için ayrılan Engin Bekdemir ve Kamil Ahmet, tehdit almaya başladı.



Leigh Cramer isimli menajerden ayrıldıkları için tehdit aldıklarını söyleyen Kamil Ahmet, “Babamın dükkanına gitmişler, para istemişler. Beni ve Engin'i tehdit ediyorlar. Antep maçını düşünemiyoruz" dedi. Yaşadıkları olayın detaylarını anlatan Kamil Ahmet, şunları söyledi:


  • “Uzun süredir çalışıyorduk, ancak son dönemlerde bana söyledikleri yalanlar nedeniyle ayrılma kararı aldım, Engin de aynı şekilde. Ancak sonrasında bizden para koparmak için tehditler savurmaya başladılar. İngiltere'de ailem bu yüzden tehlike altında. Sadece bu iş için 1.95 boyunda kaslı bir adam tutmuşlar ve babamı rahatsız edip para istiyorlar, beni de sürekli arıyorlar."

Bu olay nedeniyle büyük sıkıntı yaşadıklarını ifade eden başarılı savunmacı, “Takımımın bana en çok ihtiyaç duyduğu dönemde böyle bir konuyla karşı karşıya kalmak çok sıkıntı verici. Önümüzde Antep maçı var ama benim kafam bu yüzden rahat değil" dedi.


Bilindiği üzere Eskişehirspor küme düşmeme hattında bu hafta çok kritik bir maça çıkacak. Kırmızı siyahlılar ligde kümede kalma savaşı veren bir başka Süper Lig ekibi Gaziantepspor ile deplasmanda mücadele edecek.







Ricardo Quaresma, Malezya'yı karıştırdı Galatasaray'da maaş isyanı Burak Yılmaz'a Çin'de büyük şok!










#Engin Bekdemir
#Kamil Ahmet Çörekçi
#Eskişehirspor
8 yıl önce