|

Eto'o nikah şahidi, Ibra davetli

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer'in oğlunun düğününde, Kamerunlu golcü Samuel Eto'o nikah şahitliği yapacak. Davetliler arasında İsveçli dünya yıldızı Zlatan İbrahimovic de yer alıyor.

Yeni Şafak
11:48 - 21/03/2016 Monday
Güncelleme: 09:54 - 21/03/2016 Monday
DHA

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer'in oğlu Güngör Gencer, Mine Koç ile cuma günü Mardan Otel'de dünya evine girecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in nikah kıyacağı törene spor ve siyaset dünyasından önemli isimlerin yer aldığı 1000 davetli katılacak. Türkiye'nin İsveç ile Antalya'da oynayacağı hazırlık maçının ertesi günü yapılacak düğünde Kamerunlu dünya yıldızı Samuel Eto'o da nikah şahitliği yapacak.





Spor ve siyaset dünyası buluşacak

Gencer'in düğününe Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, milli sporcular Arda Turan, Burak Yılmaz, kulüp başkanları, teknik direktörler, futbolcuların katılması bekleniyor. Düğünün sürpriz isimleri arasında İsveç milli takımından Erkan Zengin ile dünya yıldızı Zlatan İbrahimovic de yer alıyor.



Düğünde Eto'o'nun yanı sıra, Bakan Çavuşoğlu, TFF Başkanı Demirören, Fatih Terim ile Arda Turan'ın nikah şahitliği yapması bekleniyor.



Başkan Gültekin Gencer, "Oğlum Güngör'ün mutlu gününde spor ve siyaset dünyasından sevdiğimiz isimlerle bir arada olacağız" diye konuştu.







#eto'o
#zlatan ıbrahimovic
#düğün
#antalyaspor
8 years ago