|

Eto'o'nun köylüsü Antalyaspor'da

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Antalyaspor, Samsunspor'un golcü oyuncusu Kamerunlu 27 yaşındaki Etame Mbilla'yı iki yıllığına renklerine bağladı.

Yeni Şafak
14:24 - 7/07/2015 Salı
Güncelleme: 14:45 - 7/07/2015 Salı
IHA

Hasan Subaşı Tesisleri'nden düzenlenen imza törenine Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Emin Özgür Kasapoğlu, Burak Akpınar, Mbilla ve menajerler katıldı. Törende Kasapoğlu, planlanan transferlerden Mbilla ile 2 yıllık anlaşma sağladıklarını açıklayarak, Antalyaspor'a hayırlı uğurlu olmasını diledi.



Mbilla ise Antalyaspor'a gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “İlk kez şans geldi. İlk defa Süper Lig'de oynayacağım. Bir aydır transfer görüşmeleri devam ediyordu. Dün anlaşma sağlandı. Bugün sözleşme imzalıyorum. Çok mutluyum. Çok iyi bir kulübe geldim. İnşallah bu sene iyi performans göstereceğim" dedi.



'Eto'o hayalim gerçek oldu'

Mbilla, 'Eto'o ile forma yarışında şansını nasıl buluyorsun' sorusuna, “Ben Eto'o'yu çok seviyorum. Benim ağabeyimdir. Ben Kamerunluyum, o da. Aynı ülkedeniz. Aynı dil konuşuyoruz, aynı köydeniz. Bir gün Eto'o ile birlikte oynamak için dua ediyordum. Bu duam gerçek oldu. İnşallah birlikte oynayacağız" diye konuştu.



Antalyaspor daha önce Samuel Eto'o, Celutska, Chico, Kadir Bekmezci, Rıdvan Şimşek'i kadrosuna katmıştı.


Öte yandan, yıldız oyuncu Samuel Eto'o ile saat 16.00'da Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda imza töreni düzenlenecek.

#mbilla
#eto'o
#transfer
#antayaspor
9 yıl önce