|

Eto'o'ya dev teklif

Çin kulübü Shanghai Shenhua, Antalyaspor'un Kamerunlu dünya yıldızı Samuel Eto'o'ya 18 milyon Euro transfer teklifi yaptı. Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, 'Eto'o'yu başka takıma göndermeyi düşünmüyoruz' dedi.

Yeni Şafak
13:52 - 28/01/2016 الخميس
Güncelleme: 14:44 - 28/01/2016 الخميس
DHA

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da forma giyen forvet oyuncusu Diarra'ya Çin ve Bulgaristan, Makaoun'a; Çin, Meksika ve Güney Kore ve Emrah'a Avusturya 2'nci Ligi'ndeki bir takımdan teklif yapıldı. Antalyaspor yönetiminin bu futbolculara yapılan tekliflere sıcak baktığı ifade edildi. Kırmızı- beyazlıların kaptanı dünya yıldızı Samuel Eto'o'ya da Çin kulübü Shanghai Shenhua, 18 milyon Euro'luk (57 milyon ₺) transfer teklifi yaptığı belirtildi.



Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, transfer döneminin bitimine kısa süre kala takımda 3'ü yabancı olmak üzere 4 futbolcuya yurt dışından teklif geldiğini söyledi.



Bu futbolcular arasında takım kaptanı Kamerunlu dünya yıldızı Samuel Eto'o'nun da yer aldığını kaydeden Gencer, "Eto'o'yu başka takıma göndermeyi düşünmüyoruz" dedi.


#samuel eto'o
#antalyaspor
#Shanghai Shenhua
#transfer teklifi
٪d سنوات قبل