|

Faik Çetiner'den flaş Aziz Yıldırım iddiası

Fenerbahçe içinden bilgi aldığını belirten Faik Çetiner, ​Aziz Yıldırım'ın ​Yargıtay'dan olumlu karar çıksa dahi başkan adayı olacağını söyledi.

Yeni Şafak
11:00 - 25/10/2016 Salı
Güncelleme: 08:22 - 25/10/2016 Salı
Diğer
Aziz Yıldırım 1998 yılından beri aralıksız olarak Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başkanlığını yürütüyor.
Aziz Yıldırım 1998 yılından beri aralıksız olarak Fenerbahçe Spor Kulübü'nün başkanlığını yürütüyor.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a yakınlığı ile bilinen spor müdürü Faik Çetiner, Ali Koç'un adaylık açıklaması yapmasının ardından çarpıcı bir iddiada bulundu. Sarı-lacivertli kulübün önemli isimleriyle görüştüğünü söyleyen Çetiner, Aziz Yıldırım'ın Yargıtay'dan olumlu karar çıksa da aday olacağını öne sürdü.



Koç ve Yıldırım arasında geçecek başkanlık yarışını yorumlayan Çetiner'in Kanal A ekranlarında yaptığı açıklama şöyle;



"Aziz Yıldırım başkanlığı kolay kazanamaz
"

  • "Tartışılacak konulardan birinin Ali Koç'un bu karar doğrultusunda adaylığını geri çeker mi? Bugünkü gördüğüm baskı sonrası Koç adaylığını çekmez. Fenerbahçe'de gizli başkan adayları vardı. Sadettin Saran ve Mehmet Ali Aydınlar aday olmaz. Ali Koç ve Aziz Yıldırım adaylığını koyarsa çekişmeli bir kongre olur ama bu kez Aziz Yıldırım başkanlığı çok da kolay kazanamaz. Aziz Yıldırım önceki seçimleri ezici üstünlükle seçimi kazanmıştı. Kongrede ona inanan bir grup var. Genel Kurul üyeleriyle Aziz Yıldırım başkan seçilmişti, gönderirse de Genel Kurul gönderir."











#Fenerbahçe
#Aziz Yıldırım
#Ali Koç
7 yıl önce