|

Fatih Terim: Edepsiz teklife icabet ettik

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Alaçatı'da yaşanan mekan basma olayına ilişkin açıklamalarda bulundu. Terim konuyla ilgili olarak "Edepsiz teklife icabet ettik" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
16:58 - 19/07/2017 Çarşamba
Güncelleme: 17:32 - 19/07/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Fatih Terim
Fatih Terim

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, basın toplantısı düzenledi. Terim, Alaçatı'da yaşanan mekan basma olayına ilişkin basında yanlış bilgiler olduğunu söyledi.

İşte Fatih Terim'in açıklamalarından öne çıkanlar;

  • "Bu ucuzluk ve iftiralar arasında konuşmaya ve gerçekleri açıklamaya karar verdim. Ben her zaman size doğruları söyledim ve hiçbir zaman bu doğrudan şaşmadım. Benim değerlerimi iyi biliyorsunuz. Benim için ülkem, bayrağım, Galatasaray ve ailem önemli değerlerdir. Bunlara laf söyletmeyeceğimi iyi bilirsiniz. Bunlara bir laf söylendiğinde gereğini yapmadığım olmamıştır. Ben bu olayı bir babanın ailesine sahip çıkması olarak görüyorum. Bir baba ailesini her ne olursa olsun korur. Ahmet'in ablasına yapılan bir taciz vardı. Bu durum birkaç aydır devam ediyormuş, keşke daha önce haberim olsaydı. Ben de tanıdığımı sandığım bu şahsı aradım. Fakat edepsiz bir teklifle karşılaştım. Ben de gittim ve gereğini yaptım, işim bitince de ayrıldım. Bütün mevzu bundan ibaret. Ailenizle gittiğinizde biri sizi rahatsız etti diye düşünün, siz de tepki verirdiniz. Birkaç sene önce babasını kaybetmiş ve bana emanet edilmiş bir kadından, damadımın ablasından söz ediyoruz. Bu durumlarda sözlenen klasik bir söz vardır, yine olsa yine yaparım."

"Erkekler ile halledilmesi gereken mevzular..."
  • Karşınızda bir aile babası olarak duruyorum. Bir daha olsa, bir daha yaparım. O kadıncağıza yaşadığım sürece kimse dokunamaz. Burun kırılma durumu falan olsa zaten ben söylerim. Allah'a şükür 63 yıldır denk gelmedik. Ben bu olayı kampta, otelde, sahada veya ofisimde yapmadım. Bu sebepten dolayı burada yapmayı uygun gördüm. Ali Dürüst bana dedi ki, orayı 20 kişiyle bastın sanıyordum. Arkadaşlar, bir yeri basmanın ne anlama geldiğini bilmeyen yoktur. Ben o mekana yalnızca 2 kişiyle gittim. Bu ailenin reisi, 2 evladıyla, kaç kişi olmadığını bilmeden gitti. Sadece sorunu çözmek için gittim. Edepsiz teklife icabet etmeye gittim. Sorunu çözdüm ve ayrıldım. Ne basması? Erkekler ile halledilmesi gereken mevzular ne zamandan beri kadınlar ile hallediliyor?



#Fatih Terim
7 yıl önce