|

Fatih Terim'den Emre Belözoğlu mesajı

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kosova'yı 2-0 yendikleri maçtan sonra önemli açıklamalarda bulundu. Terim, Arda'yı tekrar kadroya çağırmasıyla ilgili olarak Emre Belözoğlu'yla görüştüğünü açıklarken 36 yaşındaki futbolcuyla ilgili önemli de bir mesaj verdi.

Yeni Şafak
22:19 - 12/11/2016 Cumartesi
Güncelleme: 12:30 - 13/11/2016 Pazar
Yeni Şafak
Fatih Terim, Emre Belözoğlu'nun milli takıma alınabileceği mesajını verirken kendisini yardımcısı olarak da düşündüğünü açıkladı.
Fatih Terim, Emre Belözoğlu'nun milli takıma alınabileceği mesajını verirken kendisini yardımcısı olarak da düşündüğünü açıkladı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Kosova galibiyeti sonrası önemli mesajlar verdi. Terim'in kadro tercihiyle ilgili olarak Emre Belözoğlu'yla görüştüğünü doğruladığı basın toplantısında 36 yaşındaki futbolcuyla ilgili önemli de bir gerçek ortaya çıktı. Terim, Arda Turan ile ilgili telefon aldığı kişinin Emre Belözoğlu olduğunu açıklarken tecrübeli futbolcunun bir daha ki milli takım kadrosuna dahil edilebileceğini belirtti. İşte Terim'in Emre'yle ilgili açıklamaları;"Emre Belözoğlu, o kadar iyi niyetle o kadar düzgün konuştu ki. Oynayabildiği kadar oynasın, ihtiyacımız olursa alırım. Emre Belözoğlu'nun adamlığından faydalanacağız. Oynamadığı zaman da yardımcım yapmak istiyorum Emre'yi" Burak Yılmaz'ın gol sevincinde dikkat çeken detay Video: Fatih Terim'den flaş sözler




#Emre Belözoğlu
#Fatih Terim
#Türkiye
7 yıl önce