|

Fatih Terim'den Volkan Demirel'e lobi cevabı

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, milli takıma alınmayan Volkan Demirel'in kendisi için söylediği sözlere cevap verdi. Terim, 'benim lobim yok' diyen Volkan Demirel'e; '2005'ten 2013'e kadar kaleyi ona teslim ettim o zaman lobisi mi vardı' diye tepki gösterdi. Öte yandan Terim, 35 yaşındaki kaleciyi bir daha ki milli takım kadrosuna alabileceğini belirtti.

Yeni Şafak
09:38 - 13/11/2016 Pazar
Güncelleme: 10:47 - 13/11/2016 Pazar
Yeni Şafak
Fatih Terim, Volkan Demirel'in kendisi için söylediği sözlere cevap verdi.
Fatih Terim, Volkan Demirel'in kendisi için söylediği sözlere cevap verdi.

Fatih Terim, Volkan Demirel'in milli takıma alınmaması ve kendisine söylediği sözler için açıklamalarda bulundu. Terim, Demirel'i en çok oynatan kişi olduğunu ifade ederken tecrübeli kaleci tekrar milli takıma alabileceği mesajını da verdi.



İşte Terim'in açıklamaları;



  • "Volkan Demirel'i milli takıma ilk çağıran benimdir. 2005'ten 2013'e kadar kaleyi ona teslim ettim. İyi maçtan da kötü maçtan da sonra kaleyi ona teslim etmişimdir. EURO 2008'de atıldığında da bırakmadım. Lobisi mi vardı Volkan'ın? Arada lobilerde karşılaşıyoruz doğrudur. Ne zaman kadroya aldıysam birinci kaleci olmuştur. Ben bu açıklamasını milli takımda olma isteğine veriyorum. O da biliyor ki biz adaletten şaşmayız. Onun burada olma isteğine ithafen bu sözlerinden mutluluk duydum. Yalçın da tweet atmıştı bakın bugün kadroya girdi. Volkan da bizimle beraber olabilir Yalçın gibi. Bizim adaletimiz şaşmaz Allah'ın izniyle"



Fatih Terim: İstifa etmeyeceğim Fatih Terim'den Emre Belözoğlu mesajı




#Fatih Terim
#Volkan Demirel
7 yıl önce